Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dinosaurus Impy dostává ke svým narozeninám opravdu zvláštní dárek: roztomilou pandu Baboo. Nejnovější přírůstek na ostrově Tikiwu si získává sympatie všech jeho obyvatel, zvláště profesora Tibbertona a jeho mluvících zvířátek. Impymu se ale jeho nová sestřička nezdá a vůbec se nechce smířit s tím, že by už nebyl středem pozornosti. Naštěstí se známý obchodník a umělecký manažer Barnaby na místní obrací, když hledá dinosaura jako novou atrakci do svého pohádkového zábavního parku "Barnabyho svět". Se sny o hvězdné slávě a s touhou po dobrodružství Impy tajně opouští na Barnabyho jachtě ostrov Tikiwu. Brzy však pochopí, že "Barnabyho svět" není vůbec žádná zábava, protože končí připoután na řetězu. Ale ještě je tu černý pasažér z jachty - panda Baboo, která se dává dohromady s ostatními zvířecími kamarády z ostrova, aby společně Impyho zachránili. Ale dříve než to dokáží, budou muset zvládnout divokou jízdu na horské dráze plnou bouřlivých dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele

Už druhý německý animovaný film o údajně roztomilém dinosuříkovi z ostrova v moři, kde se všichni mají rádi... Zatímco v prvním filmu profesor vytvořil ráj na zemi a z vejce vyklonoval malého dinosaura, o kterého se stará prasečí máma a je tu spousta dalších zvířátek z džungle, se kterými se skamarádí, ve druhém díle dinosaurus touží po družce. Ale dostane sestřičku - pandu. Ano, co je na tom divného, že? Pak se na ostrově objeví chlápek, kterému patří hollywoodský zábavní park a on pro ropné šejky shání pravého dinouše. A tak odveze Impyho, kterého doprovází pandí sestřička, jenže ho drží v poutech. Dinouš a panda se přesto společně osvobodí a zábavní park začnou spíše náhodou demolovat. Což je nejlepší na celém filmu. Ještě jsou tu další kamarádi, velryba, ale konec je jasný - i pandí sestřička může být prima, když není po ruce druhý dinouš. Jako bonus pouze trailer (2:06) s CZ titulky. Český dabing zní trochu jako pro dospělé, ne děti. ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Impy je tím správným příkladem hloupého, agresivního a zbytečného animáku se slabým (zmateným a odfláklým) dějem. Horší animovaný film jsem za posledních pět let snad neviděla. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny druhy zvířat a hmyzu "mohou být přátelé" nejen mezi sebou, ale také s lidmi, kteří jak známo s dinosaury jaksi moc nemohli ani sympatizovat. Škoda, že jsem po deseti minutách málem umřela při scéně, kde se dutohlavec obecný alias dinosaurus Impy snaží chytit míč a filmaři z toho udělají šílenou dramatickou eskapádu s hudbou jako z nějakého fantasy akčního filmu...proboha a ty dialogy. Smutné je, že existují filmy při kterých se nudíte a nic si z něj neodnesete - bohužel ještě větším zlem je film, který je dělaný pro to, abyste si nic neodnesli ale abyste mentálně strádali. Bezduché, animačně chudé a smutně odfláklé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Graficky je to trochu pokrok oproti prvnímu dílu, ale dějově a postavami je to ještě otravnější než první film. Hlavní postava, dinosaurus Impy, je skutečně protivný zmetek, k tomu panda, která nemá nic jiného než roztomilost a neohrabanost, kterou ale všechno zachrání, no a finále, které je až moc očekávané... Tohle prostě nebylo zábavné. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

O kúsok lepšie ako prvý film, hlavne vďaka tomu, že konečne obsahuje nejaký dej a že ten dej je poriadne akčný, čo jednotke určite chýbalo. Čo sa týka postavičiek, ostávajú rovnako nesympatické, dokonca pribudne ďalšia - malá panda, ktorú si hneď (ne)zamilujete. Inak sa oba snímky až priveľmi chcú podobať americkej produkcii, a čiastočne sa im to darí iba animáciou a akčnosťou. S humorom a celkovým odkazom je to však dosť slabé. ()

Pablinho 

všechny recenze uživatele

Pro nemluvňata to musí bejt úžasná pohádka, ale to je tak asi všechno. Starší nebo jakkoliv náročnější divák to určitě neocení. Děj jak kdyby to psalo pět lidí a pak to poslepovali dohromady. A určitý napětí (kromě úvodní scény s volejbalem :D) nebo nedejbože vtip až na pár pokusů radši úplně pominuli. Ani nevim, jak si odůvodnim tu jednu hvězdičku - tak asi že v každym z nás je kus nemluvněte :) ()

Reklama

Reklama