Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lemon Drop Kid (Bob Hope) je newyorský podvodník, podvodně sází na koně na floridském závodišti. Kid narazí na krásnou ženu, která hodlá vsadit 2 000 amerických dolarů na koně jménem Iron Bar. Kid ji podvodem přesvědčí, aby sázku změnila. Když sázku smění, tak se Kid dozví, že sázela pro svého přítele a známého gangstera Moose Morana (Fred Clark). Když kůň skončí poslední, rozzuřený Moran požaduje, aby mu Kid do Štědrého dne vyplatil 10 000 dolarů (částku, kterou by vyhrál), jinak se Kid „nedožije Nového roku“.
Kid se rozhodne vrátit do New Yorku a pokusit se peníze sehnat. Nejprve to zkusí se svou přítelkyní Brainey Baxter (Marilyn Maxwell). Když však začne s řečmi o dlouhodobém závazku, Kid se dá rychle na útěk. Poté navštíví místního zločineckého bosse Oxforda Charlieho (Lloyd Nolan), s nímž měl v minulosti co do činění. Charlie má však vážné daňové problémy a o Kida stejně nijak zvlášť nestojí. Při odchodu z Charlieho podniku si Kid všimne Santa Clause na rohu ulice a jeho kotlíku s penězi. To ho přivede na nápad, jak vydělat peníze. (HTB)

(více)

Recenze (1)

Flego 

všechny recenze uživatele

Začne to dobre. Pokiaľ newyorský podvodník získava profit zo stávok, film má svoje kúzlo a vtip. Potom sa to akosi zvrtne a pri snahe o bláznivú komédiu a snahe komika Boba Hopeho spejeme do priemerných vôd. Desiate hodnotenie a prvá recenzia. ()

Reklama

Reklama