Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rin byla ještě jako holčička poslána do Číny svým dědečkem, aby se v tamním šaolinském chrámu vycvičila v boji a zdokonalila v sebekontrole, která by ji měla pomoci udržet její nadpřirozenou sílu v bezpečných mezích. Když dokončí svůj výcvik, vrátí se zase do rodného Japonska, kde ovšem shledává, že škola bojových umění, kde se jako malá učila, je už dávno zavřená a v troskách. Jeden z mistrů vaří čínská jídla ve své vlastní restauraci a ostatní žáci jsou roztroušeni různě po celé zemi. Dívka je rozhodnuta obnovit tradici, ale její bývalý mistr jí to zakáže a proto se upne na jinou myšlenku. Vstoupí do univerzitního lakrosového týmu a skrze tento sport chce dívky učit základům boje. Jenže ani to se neobejde bez potíží a samotná Rin se musí učit, co je vlastně týmová hra. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Takový pěkný film to mohl být, když si zpětně připomenu několik dobrých nápadů ze strany kamery a režie. Už u úvodních titulků jsem si říkala, že by to snad mohla být pohodička za tři čtyři hvězdy na styl Machine Girl, kde místo zbraní přirostlých k tělu bude dějem lítat alespoň kung fu míchané s netradičním lakrosem. Jenže děj, ehm, tady asi pánové někde zapomněli scénář, pokud vůbec nějaký existoval, a řekli si jen: "Dělejte u lakrosu jakože kung fu, ať míček lítá třeba až na druhou stranu Asie, zbytek zimprovizujeme.". Druhou půlku, která svým stylem "v každé místnosti zmlať pár za poráků pro vstup do další místnosti plné záporáků" připomíná hodně špatnou videohru, radši ani nekomentuju. Stejně tak se už radši ani nepozastavuju nad hláškujícím tlusťochem, který měl nejspíš bavit, já ale celý film měla chuť majznout ho pálkou. Strýček rychloposuv tentokrát přišel dřív, než jsem mu stihla připravit kafe. Jedna hvězda jen za zmíněné vychytávky v kameře a režii a za krásné asiatky před kamerou v čele s Kó Šibasaki, kvůli níž jsem si film pustila. Příště se radši budu kochat zase u Battle Royale nad její Mitsuko, než na to jak si hází míčkem v téhle hovadině. 20% ()

Rannveig odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic horšího než dějové zvraty bez jakéhokoli předchozího opodstatnění - něco jako "jsem zlý jen proto, abysme měli padoucha" a zrovna tak dojemné scény při vzpomínání na skvělé dávné časy (které se odehrály před pěti minutami...) Mít tak desetinu jejich rozpočtu, natočím film, né desetinásobně dražší sračku... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

V první polovině zoufalá kopírka ("následnice"?) Shaolin fotbalu s dívčím lakrosem, ve druhé Kung-fu mely a Bruce Leeho Hry smrti (i s Brucem :-)). Humor se nedaří, triky jsou příšerné, celé se to bere dost vážně, přitom bolestně naivně (jako by o kung fu vyprávěl někdo, kdo mu vůbec nehoví, jen z něj má prču), a soubojové scény drobné fešné Japonky také zrovna nefungují, protivníci padají z drátů tak nějak sami od sebe, nemluvě o zmateném pobíhání na hřišti. Ale nepřestane to překvapovat až do finiše, proto jsem se skoro nestihnul nudit. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Nepriame pokračovanie Shaolinského Futbalu od Stephena Chow, ale bez Stephena Chow. Futbal nahradil Lakros, čo by bolo ešte v poriadku, no v porovnaní so Shaolin Futbalom sú kvality filmu naozaj prachbiedne. Nenájdete tu ten uletený humor, film sa berie príliš vážne a bojové scény sú na veľmi nízkej úrovni. Potešia dvaja herci zo Shaolin Futbalu, ktorí aspoň máličko kompenzujú zlý dojem. Viac sa dočítate tu. (4.2/10) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama