Sidney LanfieldKamera:
William C. MellorHudba:
David ButtolphHrají:
Bob Hope, Madeleine Carroll, Gale Sondergaard, George Zucco, Lionel Royce, Walter Kingsford, Victor Varconi, Dooley Wilson, Bing Crosby, Louis Natheaux (více)Obsahy(1)
Larry Haines (Bob Hope) je průměrný estrádní umělec, který baví newyorské obecenstvo svým číslem s tučňákem. Právě dostal nabídku z Hollywoodu na natočení filmu. I když popravdě řečeno tu nabídku nedostal on, ale jeho tučňák. V šatně potkává mladou a hezkou blondýnku Karen Bentley (Madeleine Carroll). Po prvním okouzlení nastává u něj vystřízlivění. Dívka se chová nanejvýš podezřele, mluví o nějakých špiónech, bombardérech a agentech, a Larry nabyl dojmu, že je čas se jí zbavit. To se ale lehce řekne a těžko provede. A tak se Larry vydává vlakem do Los Angeles za svým snem, s osinou v zadku, v podobě potřeštěné blondýnky. (ilclassico)
(více)Recenze (5)
Humor Boba Hopea vždy balansuje na hrane medzi skvelou zábavou a trápnosťou. Tu prevážilo to prvé, vďaka čomu som sa veľa krát s chuťou zasmial a tak mi až tak nevadilo, že dej je až príliš jednoduchý, takmer až žiadny. 70% ()
Veľká zábavná záležitosť s neodolateľným humorom Boba Hopea, kde mu výborne sekunduje Madeleine Carroll. Film má všetko, trochu špionáže, zabŕdne do krimi, má v sebe romantiku, prím však hraje humor. Ideálny film pre dobrú náladu. Druhý komentár. 4+ ()
Hodně ztřeštěné, ale kupodivu vtipné. Bob Hope tu sice klasicky mele páté přes deváté, k tomu nešetří grimasami a vůbec se chová dost trhle, ale mix screwballu a buddy movie je zábavný. Zápletka je jednodušší, ale je to příjemně dobrodružné a odsýpá to. ()
Trochu špionáže, trochu krimi, trochu humoru. trochu romantiky a komediální Bob Hope. Celkem to ujde.(50%) ()
Podstatne intenzivnejsi legrace nez v "My Favorite Brunette", zde s temer ruzovopanterovskou prichuti. A k tomu zase krasna spionka Madeleine.... :-) ()