Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotograf využije náhody a rozhodne se převzít na chvíli roli detektiva. Netuší, že se "zapletl" nejen s půvabnou zákaznicí, ale také s rozsáhlým gangem. Nakonec se pochopitelně vše vyřeší a jemu zbyde "na krku" - naštěstí - jen krásná dívka. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Bob Hope je komik, ktery mi moc nesedl. Cili tim padem me film moc nebavil... A Dorothy Lamour je sice kost, ale tentokrat se mi ani jeji vykon nezdal zrovna dvakrat presvedcivy, takze slabsi prumer...(par vtipu k pousmani tam prece jen je) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Typický ztřeštěný Hope, tentokrát v příběhu s lehce noirovým nádechem a zápletkou. Nicméně nejedná se o nic temného, je to klasická screwball komedie. Potěší i cameo Binga Crosbyho na konci a Alana Ladda na začátku. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Baronka si splete dětského fotografa s detektivem a požádá ho, aby vypátral jejího uneseného manžela. Nebo strýce? Fotograf se do toho pustí a hned je zblbnut bandou zločinců, takže neví, komu věřit. Jediné, co mu tam jde, je focení. Potěší role Petera Lorreho, který je mu pořád v patách a vše o co se pokusí, mu hned zmaří. Nezapomenutelná je scénka s baronkou na chodbě blázince, kdy ona se má chovat jako sestra a on jako pacient. Hope tam pořád plácá nesmysly typu: Dáte si doutník? - Ne, jsem tu autem. ()

Reklama

Reklama