Reklama

Reklama

Zpěvačka Rihanna si v neděli odnesla z Las Vegas hlavní cenu MTV Video Music Awards za nejlepší klip roku a kralovala celému večeru. Nejočekávanější událostí večera byl nicméně comeback Britney Spearsové, která však své příznivce zklamala průměrným výkonem. Během večera vystoupili i Justin Timberlake, Chris Brown, Timbaland a mnohé další. (Dlee)

(více)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Vítězí Rihanna se svou Umbrellou a k tomu perfektní Justin Timberlake, který dokázal, že mu nedělá problém zcela změnit hudební styl. ()

Eviator 

všechny recenze uživatele

Bohužel,,, předávání hudebních cen MTV má čím dál více komerce na proti klesajícímu umění. Tahle show už nebaví lidi, tak jak dříve,,, možná tak akorát samotné američany. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Během tohoto udílení cen se popral přítel Pamely Anderson Kid Rock s jejím bývalým přítelem Tommym Lee. (Dlee)
  • Britney Spears měla připravavenou také zcela odlišnou show s proslulým kouzelníkem Chrissem Angelem. Britney se měla na jevišti objevovat a mizet či tancovat skrze zrcadla. Pár dnů před samotným vystoupením však přišlo MTV a samotný hotel Palms, kde se show odehrávala, s tím, že je číslo moc nebezpečné a show se musela kvůli pojištění na poslední chvíli změnit. (Dlee)
  • Během vystoupení se Britney Spears ve skladbě Gimme More zlomil podpatek, Britney tak musela celou show odtančit se zlomeným podpatkem. (Dlee)

Reklama

Reklama