Reklama

Reklama

Recenze (11)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Podplacené publikum a suché vtipy ala koukejte, jaký jsem debil a smějte se. Je to sice sranda, ale asi prvních 20 minut. Plus je rozhodně to, že zde neexistuje žádný trapný playback, takže naše POP špička v čele s Gottem, by v MTV neměla šanci. Je to taková šou pro teenagery, o to víc mě šokoval fakt, že si cenu přišel převzít i Johny Depp, Will Smith a objevil se i Tomáš Cruise, hold ta americká konkurence dělá divy. Režiséři tuzemských prasáren typu Slavíků, Andělů nebo Lvů by se měli naučit, jak se točí pořádně nadupané a precizně zvládnuté šou. Nejlepší film roku Transformers (ehm), no o ty ceny ani tak nešlo. 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Brutální show v podání Mikea Myerse,precizně zmáknutá režie a opravdu ten poctivý Hollywoodský shoot in your face.Scénka Wayne a Garth ala Waynův Svět 3 geniální.Škoda že prostě nenatočili trojku a místo toho Myers toči posráné Austiny Powerse.Byla to sice nechutně zaprodaná,Hollywoodská břečka,plná teenage šulinů,narvána přetvářkou,pubertálním popem a vůbec vším,co na MTV a téhle stránce americké kultury nesnáším,ovšem komediální scénky opravdu super a Johny Depp,je dámy a pánové prostě Johny Depp :-) ten udělal hodně stejně tak jako Waynůw Svět 3 ;-) http://www.youtube.com/watch?v=gRm0LnZjP60 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tento ročník v čele s moderátorem Mikem Myersem je dost nabitý vtipnými scénkami a to především promo k Tropic Thunder a Wayne's world. ()

Kamkon 

všechny recenze uživatele

Na první minuty roku 2009 fakt pěkná legrace a to takovýhle sprosťárny dávají v televizi? To by mě zajímalo v kolik. Ale potěšil Edward a ostatní mí oblíbenci ()

masw 

všechny recenze uživatele

No nebylo to špatné, ikdyž spousta vtipů bylo slabších, ale některé se opravdu povedly, třeba poznámka Bena Stillera na Roberta Downeyho JR. ("Možná by bylo lepší jet do Vegas a nechat se tam chytit poldama se šlapkou a kufrem plným koksu"), Myers a Carvey ukázali, že i po 14-leté odmlce pořád mají na Wayneův Svět. Nechtěně vtipná byla i Rihanna, která ukázala jak je naštvaná, že Chris Brown nedostal cenu. Navíc mě potěšila i nečekaná přítomnost Jessicy Alby ve scénce s Myersem. Jediné zklamání pro mě bylo chování Michaela Baye, kterého si jinak vážím. Předvedl jak mu vše připadá stupidní (tak co tam lezl?). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mike Myers je zajímavá figurka, která umí udělat srandu, i když někdy fekální, což ocení zejména teenage diváci. Někdy se ale tak vyšvihne, že mě donutí dát hvězdu navíc a vylepšit tak hodnocení. ()

Reklama

Reklama