Reklama

Reklama

Death of a Ghost Hunter

všechny plakáty

Obsahy(1)

Známý “lovec duchů” Carter Simms dostává za úkol prohlédnout dům, který je prý ovládan duchy. Spolu s kameramanem, novinářem a církevním advokátem se vypraví do domu, postiženého zlem. Chtějí tam strávit 3 noci a zjistit tak jeho tajemství. (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To je hrozný, jak dlouho už mě nějaký nový horor nezaujal. Tento byl pro mne dost utrpením. Příběh klišovitý, hlavní hrdinka, která diváka provází celým snímkem (přespříliš dlouhým mimochodem), naprosto nesympatická. Tohle byla fakt špatná volba filmu na deštivé odpoledne, málem jsem u toho usnul. Abych jenom nekřivdil, pár scén má docela slušnou atmosféru, kdybych to sledoval v noci, možná by na mne tento film zapůsobil lépe. Zarytí milovníci duchařin na jakýkoli způsob by však zklamaní neměli být, zas až taková hrůza to (objektivně) není. U mne ale jenom za 30% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to až také zlé nebolo. Nezávislá, nízkorozpočtová duchárčina o lovcoch duchov, zavretých v "haunted house" kde bola za nevyjasnených okolností zmasakrovaná rodina. Občas je to síce chabé a nudné, no občas zase strašidelné a vcelku nápadité, každopádne trochu kratšia stopáž by na škodu nebola. Pre najvhodnejší zážitok doporučujem pozerať podobne ako také Paranormal Activity - v noci, so sluchátkami na ušiach a s očami prilepenými k obrazovke:-) A keď už spomínam "PA"; tak napr. v porovnaní s jej druhým dielom ma "Death of a Ghost Hunter" zaujal určite viac. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl pod názvem Paranormal investigation, a teda byla to spíše nuda. Ta dokumentárnost tomu dost poškodila, protože byla silně nevýrazná. Režisér nevěděl jestli chce natoči dokument nebo horor. tenhle film postrádá tu atmosféru "Found footage" filmů, které má například PA z kterých film čerpal. Při tom film nezačal nějak špatně. A některé scény mi nahnaly husinu, ale fakt jen okrajově. A ty laciné strašidelné efekty jako to že se něco objeví a zazní hudba byly spíše k smíchu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Death of a Ghost Hunter“ je filmem, který sice má deset let, tak by se mu dalo něco málo odpustit, ale on trpí stejnými nešvary jako filmy o lovcích duchů z posledních dvou tří let. Jsou zde postavy, které vás nezajímají a s nimiž se nechcete ztotožnit. Chybí zde napětí a atmosféra a nejsou zde v podstatě žádné děsivé scény. Tohle není film, který bych chtěl a mohl hodnotit dobře. ()

Reklama

Reklama