Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

See prang, to jsou čtyři krátkometrážní filmy od studií GTH a čtyř celosvětově známých režisérů. Čtyři mistři hrůzy - Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom, Paween Purikitpanya a Youngyooth Thongkonthun. Všichni se na dobrovolné osnově rozhodli utvořit cosi neobvyklého a ohromného. Každý z nich má svůj nezaměnitelný styl a 25 minut na rozvíjení tématu strachu… (Scio)

(více)

Recenze (43)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvý: 50 % - Duchársky príbeh hovorí o tom, že každá slečna by si mala zvážiť či sa oplatí komunikovať s neznámym cez SMS či NET, lebo nemusí byť všetko zlato čo sa blyští. Druhý: 70 % - Diabolsko-duchársky hovorí o pomste mladíka za pomoci čiernej mágie a o tom, že s takými vecami sa zahrávať veľmi neoplatí ani tomu čo ho vyvolá. Tretí: horor 50% - komédia 60 %. Tento príbeh hovorí o partii chlapcov, ktorí šli splavovať rieku. Jeden z nich sa utopí. Ostatní sa mu snažia naznačiť, že je mŕtvy. Ale kto komu vlastne naznačuje, že je mŕtvy? Štvrtý: 80% - Rozpráva duchársky príbeh o letuške, ktorá robí spoločnosť Japonskej výsosti počas letu kedy je živá, neskôr počas prevážania jej mŕtveho tela. Vhodným prívlastkom poslednej z epizód by bolo – NEZOSMILNÍŠ. PS: Prvá časť dvojdielneho hororu zaostáva za pokračovaním. Pustite si radšej dvojku. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No teda konečně sem po dlouhé době viděl něco mě zaujalo a zvlášť od Thaiců :). Čtyři povídky , které mě velmi zaujaly. První povídka mě nadchla hlavně příběhem a koncem. Druhá povídka o démonech nebyla špatná, jen ti démoni vypadali jako z večerníčku. Třetí povídka byla velice kvalitní co se týče příběhu, ale jinak jedna z nejslabších povídek.Čtvrtá a poslední povídka byla nejlepší. Byla děsivá, měla hororové koule, a dokázála se mnou udělat co už dlouho žadný film a to ,že sem se zařízl do křesla jak to jen šlo. Ano sem rád, že jsem na to narazil........ vřele doporučuji. Hodnocení povidek . 70%,60%,50%, 90% ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som u seba okrem iného objavil slabosť pre poviedkové horrorové filmy. Haluzou je že na Phobiu som natrafil náhodou, nič vopred som si o nej nezisťoval a kým som ju nezapol mal som ju za ,,obyčajný,, dvojhodinový film. Po zistení že ide vlastne o 4 poviedky som bol teda potešený a možno aj to sa v konečnom dôsledku odrazilo na hodnotení. Prvý príbeh Loneliness je nádherný príklad toho že v jednoduchosti je krása. Jedna izba, jedna žena, jeden mobil a priamočiary príbeh. Veľká spokojnosť. 4/5. Druhá poviedka The Deadly Charm bola pre mňa najslabšia aj keď treba uznať že to bolo natočené dosť netradične a nie špatne. Nakoniec ale iba 2/5. Tretí The Middle Man je horrorový príbeh s trochou komediálnej nadsádky, čo ale tentokrát nebolo vôbec na škodu. Tí ktorí ste ale náhodou nevideli The Others, Sixth Sense a Shutter, dávajte pozor pretože, všetko sú to geniálne filmy a táto poviedka im bohužiaľ všetkým trom vyspoileruje konce :D. Ja som sa ale bavil veľmi dobre. 4/5. Posledný The Last Fright ma po skvelom treťom príbehu už moc nenadchol aj keď tu nebolo vlastne nič zbabrané. Klasické horrorové postupy, trochu hlúposti a celkom dobré scény. 2,5/5. Celkovo to teda aritmetickým priemerom vychádza na 3 hviezdy aj keď by si Phobia možno zaslúžila niečo na odlíšenie od priemeru. Jednoducho veľmi dobre pozerateľný ( teraz hovorím aj o tých dvoch slabších častiach ) horrorový mix z Thajska. Môžem povedať že na dvojku sa naozaj teším. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Musím říc, že tímhle povídkovým filmem si u mě Thajci na poli filmového horroru trochu spravili reputaci. Hlavně tedy výborně zpracovanou první povídkou o dívce esemeskující si s tajemným mužem (****) a silně atmosférickou poslední povídkou o letušce, přepravující tělo mrtvé princezny, kterou zabila a s jejímž mužem měla poměr (****). Prostřední dvě povídky jsou trošku slabší. Druhá pojednává sice o žánrově vděčném tématu kletby šikanovaného jedince, která je náležitě razantní a krvavá, ale přehnaně digitální (***). Nejslabší pak je povídka třetí, lehce komediální příběh o síle pověry a jejího naplnění (**). Nakonec z toho ale film, na thajské poměry, vychází docela dobře a je celkově konzistetntní. 3,5* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Čtyři strašidelné povídky v podání čtyř thajských režisérů specializujících se na horrory. Těšil jsem se především na třetí a čtvrtou od tvůrců Shutter a Alone... V Happiness se mladá nezaměstnaná dívka s nohou v sádře oddává v bytě smskové komunikaci. Příjemná bude jen ze začátku... Režisér pravděpodobně nevěděl, jakou podobu dát předpokládanému finálnímu elementu. Neměl vůbec šťastnou ruku... 6/10 _ Tit for Tat má na svědomí režisér Body #19, což je zásluhou digitálních bubáků, kamerových obletů a místy chaotického střihu pěkně poznat. Autor jakoby chtěl napodobovat styl bratří Pangů. Více vizuální střídmosti a krvavá okultní povídka by byla hned údernější... 6-7/10 _ Na In the Middle je vidět, kdo z režisérského tandemu stojícím za nejlepším thajským horrorem zřejmě tahal při natáčení za kratší provaz. Příběh 4 kamarádů sjíždějích na člunu řeku absolutně ničím nepřekvapí... 6/10 _ Režisérský čtyřboj vyhrává s přehledem Parkpoom Wongpoom! Řemeslně nejvytříbenější segment, Last Fright, o podivném pasažérovi a vystrašené letušce na palubě letadla zdobí asi největší porce napětí. Méně sázky na jistotu a více šoku a bylo by to lepší, než za 8/10. _ Celkově dobře koukatelné, ale vzhledem k tvůrčí sestavě mírné zklamání. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama