Reklama

Reklama

Gepardí kočky 3: Jeden svět

(TV film)
  • USA The Cheetah Girls: One World (více)

VOD (1)

Když získají Cheetah Girls roli v bollywoodském muzikálu, věří, že je to jejich velký okamžik, dokud nepřijedou do Bombaje a nezjistí, že budou mezi sebou soupeřit o hlavní roli. (Disney Channel)

Recenze (6)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veselé, milé a príjemné tretie pokračovanie. Plné hudby.Dala by som o jednu hviezdičku viac nebyť tých pesničiek keď spievala Chanell sama. Fuj....no nič....takže približne 40% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh Dana Berendsena je málo originální a bez srdce. Pomáhá si tanečními čísly , které jsou vyčichlé jako příběh sám. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Chci zvracet co to mělo doprdele být? Ženská katastrofická hudba a ten hnusný příběh bože už víc ne. ()

karlik4801

všechny recenze uživatele

Bože, za co nás trestáš, když dovoluješ aby se vytvářeli takovéhle snímky. A ještě ke všemu se to dělá hlavně pro dětské publikum. Ani se nedivím, že mají ty děti v hlavách nasráno, když se jim pouští tohle. Nemá to špetku sebeúcty, nějaká snaha o dobrý příběh? Prostě nic. Nemám rád filmy typu Let´s dance, ale radši stokrát to, než ještě jednou tohle. ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, ale přišlo mi to o trošku lepší než ta jednička, ale tam se zase líp tancovalo. Tady byla asi snaha o jakýsi příběh, nicméně kromě těch písniček tam bylo tak 20 minut mluveného slova. Takže sice pěkný příběh, ale o ničem. ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly mé dětství, ještě za dob DisneyChannelu. Trojku jsem ale viděla poprvé až teď v dospělosti a proto musím hodnotit hůř. Na předchozích dílech se mi líbilo, že to nebylo točené jako muzikál, ale prostě hudební film. Zpěv a tanec byl jen na pódiu, jestli tam byly zpívané příběhové linky dvě, bylo to hodně. Ale trojka je víc zpívaná než mluvená a to už mě prostě nebaví. Jakmile se totiž místo děje začne zpívat, film ztrácí mou pozornost, pokud nemá opravdu chytlavé a skvělé písně, a to má bohužel hodně málo filmů. Čili dle mého názoru, kdyby třetí film nevznikl, vůbec nic by se nestalo. ()

Reklama

Reklama