Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Gladi 

všechny recenze uživatele

Bol som milo prekvapeny,od tohto filmu som necakal vela,skor som ocakaval soft-porno bez myslienky,ale myslienka tam bola a trufam si povedat,ze dost silna."Uzivaj si tolko kolko sa da,kym mozes."hmm dobra rada od babicky:-D ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Smutný,... tragický,... romantický,... erotický,... krimi,... Tieto prídavné mená približne charakterizujú tento film. Á, ešte pár som zabudol. Sú to hlúpy, trápny, nechutný, nemorálny a o ničom! Toto teda fakt nestálo za to! práve som zabil hodinu a pól Španielským, úplne stupidným filmom, ktorý sa róóózťahoval a róóózťahoval, až na tento svoj limit, okolo 100 minút. Bez tých všetkých zbytočných situácií by to malo menej ako hodinu. Ale, čo to hovorím, veď celý tento film, všetky scény boli úplne zbytočné a nudné. Môžu byť tvorcovia radi, že im takýto film vôbec vyšiel. Najviac sa mi nepáčilo to, že sa tam stále striedali dve druhy scén: sex, rozhovor, sex, rozhovor, sex, roz... A ešte aj to, že tá ciga v hube...... á, radšej sa už nevyjadrujem k hlúposti tohto filmu. Okomentujem iný film, lebo tu sa to už rozvíjať ďalej nedá. Bolo by to taktiež zbytočné. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Možná se někdo pokoušel natočit romantický film, který by bavil i muže, avšak moc se to nepovedlo. Tedy alespoň mě to tedy moc nezaujalo. Pokud de konkrétně o erotické scény tak jsou naprosto o ničem, ale to u většíny snímků přeci nehledáme. Scénář stále pokulhával a byl tak nějak o ničem. Neustále se řešili ty samé věci, které vyustily v nepřekvapivý konec. Hlavní hrdinka nebyla ani trochu dle mého gusta. Nebyla mi sympatická jak vzhledově tak povahově. Španělsko je určitě hezká země, avšak tímto snímkem bych se zrovna nechlubyl. Nějak tomuto filmu chybělo něco důležitého. Říká se tomu zábava nebo alespoň dobrý scénář. ()

atrapa 

všechny recenze uživatele

Tento film je tu přirovnávám k soft pornu, co jste ale čekali? Upřímně řečeno už podle názvu je jasný, že to asi o jeptiškách a víře k bohu nebude ne? Jsem rozpačitá, myslím, že z tohoto námětu se dalo vytřískat daleko víc. Valina povaha se měnila podle toho jak se režisérovi hodilo - jako počasí, jednou byla nymfomanka, která je posedlá sexem, pak zas zamilovaná a se sexem počkala, protože se poprvé zamilovala (chová se tak nymfomanka?!), pak se stala prostitutkou, protože by to dělala i zadarmo - užívala si to, nakonci se jí to už za peníze nelíbilo, tak toho nechala. No nevím, jestli to je takhle i v životě. Erotické scény mi přišly věrohodnější než v mnoha amerických filmech, kde platinové blondýny s umělým poprsím předvádí rodoe s pazvuky, které jsou někdy až děsivé. Hodnocení? Přelom dvou-třech hvězdiček. Nakonec tři - za to že po shlédnutí filmu jsem o tom všem ještě dlouho přemýšlela. ()

Demoiselle 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco mnohem horšího. Mezi erotickými scénami se odehrál vcelku zajímavý příběh, který prožívá asi hodně žen. Akorat to neřeší sexem jako hlavní hrdinka, ale třeba jinak. Víckrát to asi vidět nemusím, ale i tak těch 90 minut nebo kolik nelituju ()

GoldenGecko 

všechny recenze uživatele

Film který chce asi podat jaká muka musí nymfomanaka prožívat, ale je to akorát směšná fraška, která jako by ani nebyla z reality. 90% filmu béčkové milostné scény a zbytek zaplňuje hlavní "hrdinka" svým srdeceryvným pláčem nebo kýčovytýma pindama o svý babičce. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Faktem je, že tohle není film úplně dle mého gusta, nicméně z nouze jsem shlédl. Podle mě je to film o ničem, a i to nic je rozpitvávané jak jen se dá. Plno soft erotiky, ale vše je bezúčelné a jakési podivné. Nevím úplně přesně co tím autor chtěl říct, protože ačkoliv se film celou dobu tvářil jako, že myšlenku má, já jsem jí až tak nepoznal a nebo jí nedokážu náležitě ocenit. Naprosto zbytečný film, ale je dost možné, že si své příznivce najde. 15 % ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Náhodou moje obavy z nízkeho hodnotenia sa rozplynuli. Pekne ukázaný život ženskej, ktorá si rada užíva sex a miluje ho až chorobne. Sklamaná zo stroskotanej lásky vyskúša prácu prostitútky, čo ju zo začiatku aj baví - ale zisťuje, že nieje všetko zlato čo sa bliští... ()

P3tulQa 

všechny recenze uživatele

Viktooorka má pravdu, u chlapů je to normální, ale když je to u ženský, tak už se odsuzuje. Kdyby jste se víc zadívali, tak to bylo docela smutný. Umřela jí babička, nenacházela lásku.. Dalo se na to koukat, i když to bylo, jak vy říkáte "jen o sexu"... ()

Swingie 

všechny recenze uživatele

Mne sa ten film veľmi páčil, prvých dvadsať minút si hovorím, že je to priemerný film, potom sa to /konečne/ zdramatizovalo, dej som prežíval s hlavnou herečku, mal som nervy, chcelo sa mi plakať a myslím, že ak film dokáže vzbudiť v človeku emocie, tak je dosť dobrý. Teda na mňa pôsobil dobre =) Koniec sa mi páčil, taká, akoby, nádej, niečo dobré a konečná harmonia. ()

elanista1

všechny recenze uživatele

Nebudem to hodnotiť, lebo som to nedopozeral. Aj nedávno som nadával na Nymfomanku od Larsa von Triera, ale ten ma aspoň neuspal. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Španieli sa snažia šokovať. Príbeh o žene, ktorá miluje sex a nebojí sa svoju vášeň uspokojovať naplno. Od začiatku bolo jasné, že jej život nebude jednoduchý. Film však vo svojej podstate bol a chýbal mu nejaký šokujúci prvok. Hra s coca-colou ním nebola... 50% ()

Hannahh 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem od filmu trochu více, ale byl docela nudný, bezduchý. Nebyla jsem tak uspokojená jako hlavní hrdinka a myslím, že každý očekával trochu více. Erotických scén je tam sice dost, ale jsou natočeny hodně decentně a ve většině případů jsou odbyté za pár sekund. Také o nějaké smyslné dráždivosti zde nemůže být ani řeč. Ač je hlavní hrdinka sympatická, inteligentní promiskuitní mladá žena, která si píše svůj deník sexu a nemá nikdy dost. Tak sama toho nemá moc co nabídnout a mnoho mužských diváků tím neuchvátí. Shrnula by jsem to asi tak, že příběh byl o ničem jako poprsí hlavní hrdinky. ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Velkou zásluhu na tom, že se mi tenhle film líbil, asi mají prsa hlavní hrdinky. Přesně taková mám nejradši. Mohou za to, že mě tenhle film neurážel, ale dokonce bavil? Asi ano, klidně to připouštím. No co, někdy tě do filmu vtáhne omračující kamera, jindy efekty, jiskrné dialogy, přesahující poselství a někdy zase prsa. Cobyne. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Tak vlastne ani neviem, čo to bolo, psychošina je hlbšia a zahalenejšia, erotika otvorenejšia, dráma dramatickejšia, toto je mix všetkého a ničoho, hrá sa to niekde na akože veľké myšlienky, niekde na rozorvanosť nešťastnej duše, niekde na spásonosné nájdenie zmyslu života, k tomu slabé herecké výkony, takže 45%. ()

Iswet 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Nechápu, proč má tenhle film tak nízké hodnocení. Bude to nejspíš tím, že mužské osazenstvo si od tohoto snímku slibovalo film na způsob kvalitního péčka a místo toho shlédli 95-ti minutové drama o nymfomance, která hledá smysl svého života formou sexu. Pro mě docela příjemné překvapení a myslím, že to nebyla zbytečná ztráta času. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Po první půlhodince jsem už myslel, že to vypnu - samá nudná erotika. V okamžiku, kdy se ale objevil (dle hlavní hrdinky) "ten pravý" to začalo být už trošku zajímavější. ale i tak se jedná o dost předvídatelný film. Nic proti hlavní hrdince - nevypadá špatně - ale pokud by tam hrála trošku vnadnější ženská, neprotestoval bych a možná i * přihodil:-) ()

Rieux 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, necakal som od tohoto filmu vela. Cakal som mnozstvo sexualnych scen, ktore by boli len akoze zaobalene do nejakej trapnej dejovej linie. Aj recenzie tomu tak nasvecovali. Ibaze ejha... ono to napriek otvorenosti snimku ma obrovsku myslienku. Konzervativci asi jednohlasne film odsudia, ale ja som jednoducho hlavnu hrdinku chapal. Toto je zatial jediny film, v ktorom som sa vedel vzit do jej role, kde som vsetko prezival s nou. Ten zmatok v srdci, ked nieco chcete, ked chcete zit podla seba, ale zaroven si uvedomujete, ze je to spolocensky neodpustitelne. Potom ten pad, ten zlom, ked sa na vsetko vyserete a zacnete robit takmer cokolvek, veci za ktore ani samy neviete ci sa hanbit alebo nie... k tomu uzasna hudba. Ano, da sa namietat ze dej nie je nejako originalny, ze sa dalo cakat ako to skonci, ale o to tu ide. Nemal priniest nic nove, len nas nechat sa zamysliet nad svojim zivotom, ci s nim sme spokojni, ci nechceme zmenu. A ci ta zmena stoji za to. Jeho jednoduchost je pre mna dokonalostou a este par dni som premyslal nad celym dejom a aj sebou. Uznavam, ze oblubit si tento film moze iba niekto kto tiez ma problem spoznat sam seba, ale... Ja som bol uneseny. ()

Reklama

Reklama