Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Huhulačka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to v originálu a až na to, že jsem nerozumněla, když tam mluvili francouzsky se mi tento kousek jevil velice zajímavý a určitě ne ohraný svým námětem. Občas mě sice hlavní aktérka až mírně vyděsila, ale zároveň mi jí bylo líto. ()

f.AJimMy 

všechny recenze uživatele

Pěkný film pro dospělé, dobré herecké výkony a tělo hlavní hrdinky byly skvělé :) Čekal sem větší blbost, ale tohle mě mile překvapilo... ()

jakub.kuba 

všechny recenze uživatele

Mě to tak zlé nepřišlo, znám mnoho horších, a tohle alespoň mělo chvílemi nějaké napětí, či smutek. Někoho uráží, že je to málo erotické, někoho urazí, že je to vůbec erotické - no tak co? Takový film tu ještě skoro nebyl. A srovnávat s mexickou telenovelou? No proboha, je to film, který si někdy určitě rád pustím znovu! Komentář uživatele Viktooorka to vystihuje - můj názor: Film má myšlenku..i poučení.. a dát mu odpad! může dát snad jen panic(panna), kterej(á) záviděl(a).. pardon pánové a dámy! :-) ()

Pellik 

všechny recenze uživatele

Ide skôr o erotický film ako drámu :) Najprv som mal zmiešané pocity, stále sa skloňoval len sex, sex, sex. Posledná polhodinka ma ale príjemne prekvapila, prinútila človeka zamyslieť sa a zobrať si ponaučenie. Bodaj by v dnešnej spoločnosti bolo viacej žien (nemyslím prostitútok), ktoré si uvedomia, že sex je fajn ale láska, milovanie je niečo viac, čo dokáže absolútne naplniť človeka. ()

VikkyASH 

všechny recenze uživatele

Úžasný film. Jedinečný pohled do života náruživé ženy. Film úžasně vypráví o jejím životě, pocitech. O tom jak se k tomu staví okolní svět. Svět, který není zatím zvyklí na ženy, které k sexu přistupují jako muži. I když by se dalo dle názvu předpokládat, že to bude mít víc společné s pornem, tak lze chápat, že někteří, který čekali víc toho porna, tak se museli nudit a nenatchlo je to. Pro ostatní ale mohl být zajímavou expedicí do jim neznámého velice reálného života sexuálně aktivní, nezávislé ženy. ()

Trepak odpad!

všechny recenze uživatele

"NAŠLA SOM SI PRÁCU." - "TAK TO SOM RADA. PRE AKÚ FIRMU?" - "NÓÓ, JE TO BORDEL." Béčkove porno zúfalo hľadajúce hlboké pravdy. Napodiv aj k nejakým dospelo, ale ich význam je v konečnom vyznení filmu stratený ako použitý kondóm v koši. ()

dzivetka 

všechny recenze uživatele

Dialogy primitivní, erotika neerotická...i přesto je v tom filmu něco, co mě nutí dát tři hvězdičky. Španělské filmy mám docela ráda, tenhle je další v řadě. Pravda, neurazí, nenadchne, asi by to šlo natočit líp, ale úplná ztráta času to není. Ačkoliv to postrádá hloubku, je to takové...jak to říct...evropské, přirozené. Btw. hlavní herečka je nádherná. ()

Janh 

všechny recenze uživatele

Jakmile Viktooorka napsala, že musí projevit své feministické já, tak jsem začal zvracet. Teď jsi jdu ten film pustit a pak možná půjdu zvracet znovu, soudě dle komentářů ostatních. Nymfomanie a feminismus...oboje je porucha. ()

macclain 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, ktorý mohol byť skvelý, keby sa nebál ísť viac do hlbky. Keby aspoň tá erotika za niečo stála... ()

Dominum 

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem zjistil, nakolik rozdílné jsou zdejší hodnocení tohoto filmu, jsem ho prostě musel vidět a udělat si vlastní názor. A přidám se k těm pozitivním. Myšlenka postavy, která na jednu stranu touží neustále jen po sexu, aniž by záleželo na tom s kým a zároveň chce být naplněna i po citové stránce a brána jako žena i duševně, mi přišla rozhodně zajímavá. Představitelka hlavní postavy dle mého zvládl dobře ztvárnit emoce (snad jen s výjimkou smutku) a přenést je na diváka. Ačkoli bych měl jisté výhrady k ději a mužským postavám, byl jsem uspokojen. Tohle fungovalo. ()

crazyM 

všechny recenze uživatele

špatné, špatné jěště horší!!! Ne moc dobré hercké výkony, scénař taky prapodivný. No dospěla jsem k závěru, že už nikdy nedám na rady svých přátel ohledně fulmů. ()

Silesia 

všechny recenze uživatele

Film, který ani neurazí ani nenadchne. Po většinu času se jedná o velmi plytkou a monotonní výpověď, která bohužel po čase začne trochu nudit. Velmi dobře ve filmu působí Angela Molina. *** ()

Edwin44 odpad!

všechny recenze uživatele

Páni...tohle teda ale byla kravina. Málokdy se mi stává, že nemůžu film dokoukat, ale tady to prostě nešlo. Hlavní hrdinka (herečka) tůůůze nesympatická, zápletka no i z oběma zavřenýma očima stála za prd. Celou dobu se tam řeší, když má ženská víc chlapů tak je kurva to je hroozně nespravedlivý. Uh. Tohle nezachránila ani ta nahota a to už je co říct!!! ()

Scallywag 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně podhodnocený film! To, že žena má ráda sex, neznamená, že nehledá pravou lásku, je amorální nebo prostě "kurva"!! Geniální song Se deja llevar a výtečná Belén Fabra, za mě jasné 4 hvězdy a příjemně strávený večer :) ()

Varanka 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení tohoto dobrého filmu. Deník nymfomanky mi silně připomněl knižní bestseller Řasnatci (autor Dana Kellnerová), ve kterém je téměř totožná hlavní hrdinka. Ženy, které se zaměřují na špatné, přímo psychopatické muže, opravdu existují i v reláném světě, ale moc se o nich nemluví. A dokonce ani ony samy o svém deformovaném vkusu na partenry moc nemluví. Hodně lidí si po shlédnutí filmu asi řeklo něc ve smyslu, že to není možné, že hlavní hrdinka Val je hloupá a anivní až příliš, a že Ti její milenci jsou taky hloupí a zlí až příliš, a že celý film je hloupý (hodnocení na takový názor poukazuje). Jenže, ženy jako Val jsou přitahovány právě k takovým mužům, jací jsou v tomto filmu, a jejich vztahy jsou stejné, jako v jsou v tomto filmu. Pracovala jsem nějakou dobu v azylovém domě pro týrané ženy a z vlastní zkušenosti vím, že film se opravdu povedla a navzdory hodnocení ostatních, já dávám plný počet hvězdiček!!! ()

Reklama

Reklama