Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízká hodnocení. Ten film v sobě něco měl a líbil se mi. Hlavní představitelka byla zajímavá, i když na španělku moc nevypadala a hlavně ke konci se mi film opravdu začal líbit. Začátek byl slabší. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Trochu, chvíľami snáď aj dosť, mi vadila taká tá typická frázovitosť, skratkovitosť a rozvrstvenie príznačné mnohým európskym filmom, príliš náhle a nepravdepodobné vyhrotenia deja bez prechodov, škodiace prípadnej realistickosti a riešeniu či nastoleniu skutočného spoločenského problému, a takisto tlak smerom k „provokatívnosti“ občas vyznievajúci dosť samoúčelne, akoby len k potvrdeniu toho, že „európsky“ film môže byť „artový“ hoci sa v ňom takmer iba súloží a otvorene sexuálny stranou od akejkoľvek prudérnosti, prílišné zjednodušovanie až takmer do schémy a zavádzanie v téme, nakoľko nymfománia vôbec nie je o rozkoši ale o neschopnosti dosiahnuť ju ( aspoň lekársky, hoci uznávam, že je to len problém názvu, nakoľko výstižný by znel Denník promiskuitnej a nakoľko pojem je to značne problematický a dnes už znovu diskutovaný a zo zoznamov chorôb vypúšťaný ). Takisto v deji by som uvítal viac ako iba jednoduchý rozprávačský oblúk od „a“ cez „Z“ po veľké „A“, pričom sa vynechá trištvrte abecedy a mám podozrenie, že knižná predloha bola asi značne košatejšia. Že som väčšinou nemal čas uvažovať nad nedostatkami, mal na svedomí južanský temperament v hraní i obraze, plnokrvný a dynamický, bohatý prúd kvalitne vzrušujúcich sexuálnych scén a v celkom neobvyklej miere vťahujúca hudba. A že som to nerozoberal potom, spôsobilo stupňovanie niekoľkých oslobodzujúcich okamihov, ktoré napokon vybuchli v extázu oslavy slobody jednotlivca. Tie síce nezmenili vyznenie celého filmu, ale určite pocity z neho, ktoré prestali film obviňovať z lacnej lascívnosti a maskovania sa za rádoby hlbokomyseľné filozofovanie o slobode človeka. Pretože aj keď v niektorých rozhovoroch zazneli podnetné vety, zoči-voči tej erotickej otvorenosti, o ktorej kdekto sníva, ale málokto ju skutočne prežíva, to stále vyznievalo ako pichanie do osieho hniezda. Našťastie: niekoľko scén, slov a obrazov s ešte o hodný kus vytiahnutou hudbou potom v okamihu dokázalo to, čo sa francúzskej babičke s jej múdrosťami a uvoľneným neskrývaným sexuálnym pasážam darilo iba čiastočne : - presvedčiť. A príval eufórie potom už ako rozvodnená rieka zahladil všetky početné nerovnosti brehov, dna i hladiny. ()

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Inu, co si budeme namlouvat, film sám o sobě stojí za velké kulové. Ovšem jedná se přeci jen o erotický film a erotické scény jsou tu dovedeny do naprosté dokonalosti a jsou velice vzrušující. Pět hvězdiček si to v žádném případě nezaslouží, stěží si to zaslouží jednu. Ovšem pokud se díváte na tento fillm se společností opačného pohlaví, má to na slečny velice pozoruhodné účinky. Na tento film jsem se díval mnohokrát, ovšem ani jednou jsem ho neviděl dokonce ^^. Vděčím mu za mnohé... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tuctová baba, ale zároveň taky hezká. Zajímavý. Ale jako herečka se asi od téhle role zaškatulkovala (zašukatelkovala) a bůhví jestli jí někdo dá ještě roli, kde se nebude furt ukazovat nahá. Chvílema mi to přišlo, jak kdyby to bylo točený podle nějaké knížky od Viewegha. Závěr je ale jasnej, že takovou ženskou bych doma nechtěl. Takže sorry všem nymfomankám, to rač budu sám... Ale nehodnotíme nymfomanky, ale film - a ten byl hodně nudnej, nepřipadal mi erotickej (!) a těšil jsem se na konec. Jo a potom jsem měl chuť něco někam strčit, chch... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Asi záleží, co kdo od toho čeká. Jestli chce někdo koukat na pórek, bude zklamán. A art film to též není. Spíš zpověď ženské, která neví co si s "ní" i sebou počít. A hledá se až se najde. A to je celé. Tak to máme nějak každý ne? 70% ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Kniha bola skvelá, toto je však šedý priemer filmového neba, nejako veľa logických vecí z knihy vynechali a myslím, že to bolo na úkor deja. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Nechutný nudný scénář, herecké výkony na hovno, dabing úplně děsivej ale jaký jiný by dnes mohl být? Naprosto zbytečný film, se zbytečnou, nepřitažlivou a neschopnou herečkou. Děj, pokud vůbec lze o ději mluvit se odehrál panu Molinovi v hlavě a postrádá naprosté špetky reality. Dialogy bych nevymyslel ani jako vožralej a za honorář jak jsou pitomé. Deník sexuálních obětí je proti tomu opravdu vzrušující umělecké dílo, které má spád a vtip. No a taky má hodnocení na hovno, tak se v tom prase vyznej.... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně velký průser... A je úplně jedno, že je "erotický" film, který byl uveden v kinech a měl velký ohlas především u pubertální mládeže... Je to prostě průser na entou, který nezachrání ani těch pár hekajících scén či relativně neotřelý způsob vypravování. Není tam vůbec nic, co by stálo za zopakování. Člověk (muž) si to znovu pustí jen v případě, že ho přitahovala nepřitažlivá hlavní herečka. (30%) ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách lehce podprůměrné. Děj má trhliny v logice, dramatická složka nefunguje. Hlavní postava je sice sympatická, ale ne zrovna moc uvěřitelná. Nicméně za dokoukání to asi stojí. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Slabota. Ze začátku jsem celkem sledoval,c o se ve filmu děje, ale postupem času jsem přestával vnímat jaký děj se tam vlastně odehrává. Než hsem si to pustil, tak jsem se na to moc těšil, ale po shlédnutí velké zklamání. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh (ikdyž v tomto žánru originál), ale bohužel lacině zpracovaný. Nezajímavé postavy, kterým zvedá laťku právě herečka ztvárňující nymfomanku Val. Jinak snesitelné, některé scény lechtivé, dobře ukázaný příběh, čím je nymfomanka schopná projít, aby dosáhla svého ukojení... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to víc uměleckého, méně povrchního.. Hodně ledabyle odvyprávěno ve stylu španělské telenovely a nováckého erotického filmu.. Děsná nuda.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Popis děje tentokrát velice zkrátím. Mladá slečna se po tom, co se chovala jako kur.a (a všichni s ní tak zacházeli) zabouchla do chlápka, který se k ní choval také jako ke kur.ě. Tak od něj utekla, a nechala ze zaměstnat v bordelu, kde se strašně divila, že se k ní všichni chovají jako by byla kur.a... Mladším 18 let se omlouvám za předchozí slova, ale vzhledem k tomu že je používá i náš pan prezident, tak je to snad OK. O nic jiného ve filmu opravdu nejde - pokud někdo v něm hledá nějakou myšlenku, či východisko ze situace (za předpokladu, že je taky kur.a), tak úplně marně. Pokud si tento film někdo pustil v domnění, že jde erotický trhák, tak ho taky zklamu - ani erotiky (kromě úvodního rozhovoru - A babi, jak jsi to dělala s dědečkem?) taky moc není. Tak většinou takový film získává kladné body angažováním příjemných herců - ale ani to se zde nevyvedlo, hlavní herečka je blbá jak štoudev (teda herečka možná ne, ale její postava), a ostatní dvojnásob. No nic, můžeme si tento film odnajknout (od-nike-nout) a jdeme se dívat na něco kvalitnějšího.. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tomu spousta lidí nadává. U druhé krize hlavní hrdinky už mě to taky začalo štvát. A ten klišovitý konec? No hrůza. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Tento film je buďto pro přitroublé feministky, přitroublé puberťačky, vykulené puberťáky nebo na nic. Ale těch 45% hvězdiček si zaslouží alespoň za dobré herecké výkony. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Atmosférou je film tak blízký libovolné telenovele, že si člověk skoro myslí, že jde o celovečerní verzi některé z nich. Erotický nádech, kterým se tento nepodarek pyšní, spočívá v nudných záběrech, v drtivé většině působící až asexuálně, protože představitelka hlavní role neumí nebo nedokáže hrát (čistá exhibice většinou nestačí). Neustálé střídání tří výrazů (nebo pokusů o ně) je po několika cyklech dokonale otravné. Orgasmus - dojetí - zoufalství, pořád dokola. Jediné, co mě mírně zaujalo, byla hudba (Roque Baños), ale sledování filmu mě při poslechu tolik rušilo, že ani nejsem schopen říct, jestli bych ji chtěl ještě někdy slyšet. Úhrnem jde tedy o nezáživné softko, které je svou podstatou naprosto zbytečné a doporučení nehodné. 15% ()

Reklama

Reklama