Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Léto začíná a sedm třináctiletých dívek se rozhodne vydělat si nějaké peníze. Samozřejmě, že všechny chtějí i nadále zůstat spolu a nijak neublížit jejich přátelství. Jako nejlepší řešení se ukáže hlídání dětí. Když je vám ale třináct, už vás nezajímají jen kamarádky. Jsou tu taky kluci, kteří váš život dokáží obrátit vzhůru nohama. Ale dívčí kamarádství se jim rozházet rozhodně nepodaří. Nebo snad ano...? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

mustafa 

všechny recenze uživatele

Je Vám třináct? Hlídáte rádi cizí děti? Jste mírně retardovaný? Máte rádi věechno, co je roztomilé? Pak je to film přesně pro Vás...Teď ale vážně, k hodnocení filmu. Kdyby ve Spojených státech všichni řešili ve třinácti letech takto triviální problémy, tak by v této zemi nikdy nemohli vznikat tak obrovské konflikty a všelijaké problémy. Tento film si nasadil velmi, opravdu velmi růžové brýle. Dalo by se namítnout, že je to dětský film - o tom pochybuji, protože sedmiletému dítěti jsou problémy s rozvedenými rodiči, popř. staršími kluky úplně cizí a pochybuji, že adolescenty by tento film mohl nějak obzvláště oslovit. Osobně jsem na filmu neshledal vůbec nic pozitivního, snad možná malou Leigh Cook, která působila ještě víc zmateně než v současnosti, ale to je hodně málo. Jednu hvězdičku dávám za to, že se ve filmu neobjevilo něco tak roztomilého, jako je mluvící pejsek nebo jiné podobné zvířátko. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

takych hnusne trapnych filmov o nerozlucnych priatelstvach tu uz bolo vela a ani tento nijak nevynika, len kopiruje klise a happy end, a to uz je na mna vela... ()

Reklama

Reklama