Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

Figu 

všechny recenze uživatele

Duo Scott a Rudd je naprosto špičkový! To jak se skvěle doplňujou, jak si ze všeho dělaj prcinu a jak táhnou film, to je parádní! Dokonce jde o komedii se Stiflerem, která má i geniální příběh, ze kterýho pramení spousta poučení! Taková pohodová rodinná komedie pro všechny generace. I dětský publikum si zde najde svoje! Já jsem si při těch bitvách pěkně zavzpomínal na svoje lega rytířů z báječných let klukoviny. 75% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Cosplaye z Pána prstenů a Kiss, Seann Scott a Paul Rudd, prostě nadprůměrná komedie, která nepřekračuje čáru vtipnosti a blbosti, závěrečná bitva byla parádní a za Kiss * * * * , začátek a konec jsou výborné, střed trošku pokulhává, ale Role models nejsou filmem na přemejšlení, ale odreagování a to se povedlo. 75 % ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nereálná pohádka o tom, jak se dva nic moc chlapi dali dohromady se dvěma dětskými outsidery (nic sexuálního) a pak si porozuměli. Kostra příběhu naplňuje očekávané klišé, originální jsou detaily. Například švihlá zakladatelka nadace na pomoc dětem – jejich reklamní spot patří k nejlepším propagačním videím vůbec a zároveň je vtipně paroduje. Nebo některé scény z těch hraných středověkých bitev u parkoviště (pro mě je vítězem kentaur). Ale, bohužel, vyústění příběhu bylo trapné a sentimentální. SHRNUTÍ: Skupiny historického šermu se jako nákaza rozšířily všude. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dosti průměrná a lehce předvídatelná komedie ve stylu "Looseři provedou špatnost - za trest dostanou úkol/děti - na konci jsou největší machři a ůkol/děti je napravený". Možná pár hlášek je supr, ale tupý Stifler (bráno postavou), životní looser Mike z přátel,Frodo Mclovin a jeden malý černoušek, který svojí protivností porazil i malého Smithe z Den kdy se Země zastavila opravdu nesedí (na mě teda ne). Výsledkem je pak kostrbatá a dosti "cedící mezi zuby" looserbuddy komedie. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

-"I'm sort of engaged." -"I sort of have a boner." Nasmál jsem se hodně teda. Takhle zábavné jsem to nečekal. Neni tu ani moc trapností. Je tu ale hodně výborných hlášek, u kterých jsem se řezal fest. Překvapivě Scott nebyl odpornej a Rudd klasicky dobrej. Určitě pohodvá komedie na večer s kamarádama a pivem. Gag s párkem v rohlíku nebo narážky na různé filmy jsou na jedničku. -"Pick us up in two hours." -"Fuck you, Miss Daisy." ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Píseň "Beth", kterou Paul Rudd "zpívá" v závěru filmu Elizabeth Banks, je také použitá ve filmu Léto k nepřežití (Wet Hot American Summer) z roku 2001, který také režíroval David Wain. V tomto filmu má jméno hlavní postava filmu, kterou hraje Janeane Garofalo. (FilmFan24)
  • Mnohé repliky vo filme boli improvizované a aj vďaka neustálym novým nápadom sa scenár neustále prepisoval. (Arsenal83)

Reklama

Reklama