Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Recenze (327)

Matty 

všechny recenze uživatele

Pár hlášek, které stojí za citaci, právem velká role pro Paula Rudda, neprávem malá role pro Elizabeth Banks, důkaz, že Seann William Scott umí zahrát i snesitelnou modifikaci Stiflera a jako bonus upozornění, že Christopher Mintz-Plasse připomíná Marvina Hamlische zamlada. Nejvtipnější film o LARPu. 75% Zajímavé komentáře: Cervenak, genetique, teutates ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najlepšia komédia minimálne od Tropickej búrky. Celý čas to boli slušné 3 hviezdičky (predsa len, Scott hrá zase Stifflera a už to väčšinou nie je zábavné, vážnejšie okamihy "prebudenia" celkom nefungujú, celý výlet s táborením je len zlepencom nie veľmi zábavných scénok), lenže potom prišla komandovská vyzbrojovačka, nástup na bojisko, Kiss my Zanthia, McLovinov hecovací prejav a samotná bitka... a ja som sa celé záverečné titulky škľabil od ucha po ucho a vravel si, že tak dobre som sa už dlho nepobavil. Černoško samozrejme ruluje, hlavne v kostýme do bitky, ale aj Jane Lynch si to neuveriteľne dáva (čo veta, to haluzná hláška). ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Otřepané životní pravdy zaseklých třicátníků v protikladu jednoho fantasy geeka a hláškujícího negříka. Čert vem fakt, že bitva se vyhraje a písnička nakonec zazpívá. Baví to upřímností i vědomím, že i takhle nějak každý z nás může jednou skončit. 3 a ½. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velcí bratři je velká komedie, na kterou jsem za sebou koukal dvakrát a přemejšlel jestli jí nedám pět hvězd, což se nakonec nestalo, ale bavilo mě to taky dost. Hlášky tam jsou na které se nezapomene, herecké výkony taky stojí za to, a Seann William Scott mi opět ukazuje, že kde je on, tak tam je o zábavu postaráno a hlavně se mi líbí, že on si sedne s každým, s každým je kamarád a s každým dokáže sehrát supr dvojku, stejně jako tady s Paulem Ruddem, jenom by si mohli tvůrci odpustit ty přehnaný sexistický narážky, jinak to fakt mělo nápřah jak síla Mika Tysona, když kousal Holyfieldovi ucho a každej z toho byl vodvařenej. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $67,294,270Tržby Celosvetovo $92,380,927Tržby za predaj DVD v USA $38,857,677 //počet predaných kusov 2,406,728║ Prvotriedna sucharina bez šťavy. /20%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Průměrná zrežírovaná premisa s geniálními dialogy a herci, které prostě baví hrát (si). Velká škoda, že místo téhle pecky dorazil do kin idiotský Sex Drive a korunoval tak největší distribuční přehmat posledních měsíců. R Rating, Great Writing. Shánějte (kde se dá :). ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Rudd, David Wain, Ken Marino, Timothy Dowling .. Tohle má být nějaká řachanda? Kdeže. Chudá kombinace výchovné sociální psychologie. Velice podprůměrná režie zabije mnohé záblesky vtipů a vcelku slabý scénář (pokud vás tedy nefascinuje imaginární svět/historický klub jednoho puberťáka a převážně z toho vycházející dialogy) hercům ani moc ostrého střeliva nedává. Oproti komediální zrůdnosti The Ten (stejný tvůrčí tým) posun kapánek výše avšak přirovnání s komediálním géniem Tropic Thunder neodpustitelný hřích. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou po většinu stopáže celkem nadprůměrnou komedií, kde až nečekaně sehrané duo Rudd-Scott hláškuje ostošest, ale závěrečná dvacetiminutovka z toho dělá naprostou srdcovku. Při natáčení poslední třetiny filmu se totiž museli všichni neskutečně vyblbnout a všechna ta radost ze hry se bezpečně přenáší i na diváka. "You wanna come see my turtle?" "I'm fine." :) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Taková ta příjemná komedie na kterou se klidně čumnete víckrát. Nejlepší vtipy vznikaj, když tam je ten fantasy loser. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro mezigenerační střety, které z vzájemně se iritujících cizinců udělají bratry v triku, aniž by to šustilo papírem a přáním scenáristy. Mám slabost pro herce, co se alespoň jednou vymaní ze škatulky a dají nám zapomenout na jejich osudovou roli. /Stiffler/. Mám slabost pro Paula Rudda už od dob Clueless, ale poslední dobou je doslova k sežrání a umí psát vtipné dialogy a situace, v nichž jsou popkulturní odkazy a erkové hlášky pouhou třešinkou na dortu. Mám slabost pro dětské herce, kteří roztomilost válcují totální spratkoidností a přivádějí všechny kolem k šílenství. A konečně, mám slabost pro koncepty, které přes všechny překážky kolem v zásadě chápou život jako optimistickou dětskou bojovku, i když se momentálně cítíte jako totální lamaloser. S výjimkou lehce doslovného závěrečného songu takřka bezchybné v kategorii feel good movie. 85% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní comedy, kterou spolehlivě tahá "Stiffler" / "Antman" a palec nahoru za mladého drzého černouška Bobb'e J. Thompsona( Já bych jej nezvládnul). Dobrý nápad, super gagy, příjemné tempo. Příjemně jsem se zabavil. Fajn hláška: Ahoj/ Ahoj jsem tak trochu zadanáá / Mně tak trochu stojí péro.. !! :D 80% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako je to docela vtipna komedie, ale nemuzu se ubranit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi, kdyby tvurci vic pritvrdili. Sice to ani takle neni zadnej cajicek, vsichni tu zvesela fuckujou, Scott se tu probehne nahej atd., ale nektery sceny proste nemaj vyuzitej potencial a slo sem urcite pridat vic vtipnejch situaci. Jinak ale pribeh je docela fajn, Rudd se na takovyho ze vseho otravenyho znudenyho typka skvele hodi a Scott hraje svoje typicky hovado, ktery zajimaj jen zensky, ale prislo mi, ze se celkem kroti. Deti k nim byly vybrany taky dobre, Bobb'e J. Thompson je fakt skoro takova detska verze Scotta a McLovin Mintz-Plasse je opet ukazkovy hovado. Ze zacatku mi ale misty prislo, ze decka jsou skoro jeste brutalnejsi, nez Scott s Ruddem. Z ostatnich stoji za zminku fajnovej Ken Marino a Jade Lynch, ktera je sice ze zacatku vtipna, ale pozdejc uz mi zacla lizt na nervy. No a film samozrejme smeruje k typickymu udobrovacimu moralizujicimu konci, ale jelikoz to je pojaty jako fantasy bitva, je vse v poradku. Sice davam jen 3*, respektive lepsi 3*, ale to rozhodne neznamena, ze bych se dobre nebavil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Paula Rudda od Deseti přikázání přimo nesnášim, ale tady mi kupodivu docela sednul a přišel mi jako netrapnej sympaťák, navíc tu je bůh stupidních komedií a filmovejch párty Seann William Scott, jenže bohužel se žádná velká prdel nekoná, je to taková průměrná zábava, kdy se člověk tu a tam pousměje nad tim, jak hlavní dvojička nezvládá ten soudně nařízenej program starání se o děti, ale že bych se přímo smál, to zase ne a krom toho konec je takovej dost očekávanej, což by zas tak nevadilo, kdyby to bylo aspoň vtipný, ale to taky moc neni ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komedie se Scottem jsou sázkou na jistotu. Prakticky celou svou kariéru drží linii, kterou v Prcičkách nastolila jeho ikonická role Stiflera, takže člověk ví, do čeho jde. Znovu tedy hraje macho divočáka se zálibou v chlastu a holkách. Přídavkem je odmítání zodpovědnosti a slušné práce. Zaměření na děti však příliš nepotěší a finále v kostýmech je čiré peklo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Cosplaye z Pána prstenů a Kiss, Seann Scott a Paul Rudd, prostě nadprůměrná komedie, která nepřekračuje čáru vtipnosti a blbosti, závěrečná bitva byla parádní a za Kiss * * * * , začátek a konec jsou výborné, střed trošku pokulhává, ale Role models nejsou filmem na přemejšlení, ale odreagování a to se povedlo. 75 % ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl celý film tak trochu zkažený tím, že hlavní představitel dětské role mi děsně připomínal jednoho mého (dospělého, ha ha) kamaráda, který též má takový smysl pro fantasy a jezdí na cony apod. Během filmu jsem na to pořád musel myslet a tak jsem si tuhle komedii s poučením nějak zvlášť nevychutnal. No, znovu to nedám, abych zjistil, jak moc se dá u toho nasmát. Snad jedině po kamarádově smrti. Každopádně lze objektivně tento film zařadit mezi ty lepší, ne tak ztřeštěné. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Obstojná "sedmdesátka", která chytne za srdce až v samotném závěru, který je výborně natočený, vtipný a takový... ehm... upřímně milý. Zbytek je jen slušná eRková komedie, v níž se Rudd a Stiffler snaží hláškovat a stejně je oba strká do kapsy malý černoušek, kterému jde fuckování pěkně od huby. Mintz-Plasse opět geniální. ()

Reklama

Reklama