Reklama

Reklama

August Underground's Penance

USA, 2007, 84 min

Obsahy(1)

V poslednej časti brutálnej trilógie August Underground vystupuje iba hlavná postava hraná režisérom a jeho priateľka z prechádzajúceho dielu August Underground´s Mordum. Okrem klasických scén mučenia a sexuálneho násilia si užijeme aj porcovanie obetí a kopec čriev. (Hunter2222)

Recenze (17)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejvíce mi vadila kamera. Každý holt není Chytilová. Proč se zatraceně musí ruční kamera škubat, jako by ji držel chudák stižený posledním stádiem Parkinsona? Tedy, ona se ani tak neškube, jako spíše sebou mlátí sem a tam, takže pokud se člověku z obrazu netočí hlava, tak si domýšlí, co asi tak viděl. Než dojde na střeva ven, je to celá věčnost. Není to můj první film od F. Vogela, tudíž už jsem byl tak nějak připraven. Jenže jsem čekal větší odvázanost, stabilnější obraz a permanentní masomlejn. Ty vložky z ulice, večírků nebo ZOO mě doslova drtily. Jinak Vogel si dával pozor, aby to nebylo regulérní porno, pouze maso, a tak pochválit lze jen vnitřnosti. Podříznutí vcelku šlo, upižlání hlavy už bylo komické. A že by z řezané paže stříkala krev, když tělo od poloviny trupu dolů chybí, to asi ne... ()

TERRORDROME

všechny recenze uživatele

Hodnotiť túto sériu je o držku, trojka je naozaj asi o niečo lepšia než dvojka, ale stále samozrejme operuje v medziach nesúvislého domáceho videa páriku vraždiacich milencov, kde sú flákacie scény prekladané zábermi na mŕtve telá a znásilňovanie. Takže magori trebárs pod mostom pokrikujú po somrákovi, strih a vidíme tlsťocha s vylezenými črevami. Nasleduje scéna nejakého večierku ktorá je zas pre zmenu strihnutá záberom na zadok chlapa šukajúceho ženskú pod vianočným stromčekom. V druhej polovici film pridáva viac gore, detailné pohľady na porcovanie ženského torza či vyrezané embryo a dokonca sa to začne snažiť o čosi ako náznak deja, lebo mánička začne nenávidieť svojho mileného krájača a začne sa sama škrtiť, čo bolo celkom úsmevné. Ale k nejakej pointe Vogel ešte stále nedospel, takže nasleduje len baj-baj a titulky. Obraz je lepší a gore hnusnejšie, stačí to na nejakú hviezdu? Najlepšia odpoveď získa cenu v hodnote 50 centov. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Tak ako druhý diel August Undergroundu posunul fake snuff sériu niekde inde a to od rovnomerného dávkovania všetkých zložiek typických pre podobný druh filmu, až k značnej rozmanitosti a obmene páchania nechutností prekypujúcich v August Underground's Mordum, ani jej tretie pokračovanie našťastie neprešľapuje stále na tom istom mieste. August Underground's Penance je síce o niečo menej rozmanité po nechutnej stránke ako predchádzajúci diel, čo nevidím rozhodne ako mínus. Tam kde Fred Vogel jemne ubral, nezabudol niekde inde značne pridať. Hĺbka precítenia a charakterová sonda do duší dvojice sériových vrahov, to sú tie hlavné zložky, ktoré stoja tentoraz za hlavnú pozornosť. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Třetí díl 'snuff' série ubírá na zvrácenosti dvojky, naopak se mi zdálo že přidal na kvalitní řezničině. Zpátky ve svém vraždícím živlu je Fred Vogel a jeho družka z minula. Buzerování houmlesse, hrabání se v bublajících vnitřnostech (ňamka), prstění díry v krku, uškrcení dítěte přímo pod vánočním stromečkem, vyhřezlý plod, mazání semene, trocha romantiky, trocha hádek,.... Opět je to slušná nálož, ale po shlédnutí prvních dvou dílů asi těžko ještě někoho něčím šokuje. ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší z celé série, bezpochyby. Kvalita obrazu hezčí, holka vypadala líp, konečně zmizly nechutně tlustý kurvy a přibyly klasický scény na rozřezaný těla. Zpracování bylo téměř dokonalý. Líbí se mně to jen jako film, nápad je to zajímavej a neokoukanej... ale pokuď to nějaký retardovaný prase dělá aji ve skutečnosti, tak mu přeju zažít peklo. Jo a ještě pochvala hercům. ()

Zajímavosti (1)

  • Film je v niektorých krajinách zakázaný a je nevhodný pre slabšie povahy. (Hunter2222)

Reklama

Reklama