Reklama

Reklama

Biohazard 4D: Executer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Japonsko, 2000, 20 min

Obsahy(1)

Jednotka elitních vojáků je vyslána do Racoon City za účelem najít data tajného výzkumu pro společnost Umbrella. Mysleli si, že to bude lehký úkol, ale co když kromě výzkumu najdou i něco, s čím nepočítali? (SonG)

Recenze (31)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pomstychtivý šváb... no páni... možno keby na tom viac zapracujú je to lepšie.... kopa zombie okolo neho a on si ešte dáva načas aby mu dal zbraň do papule miesto toho aby bežal k autu.... somár. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Stáří tohoto kraťasu číší z každého záběru, animace je vážně otřesná (nevím, zda to není vytvořeno v nějakém herním enginu). Ovšem kamera byla místy docela zajímavá a mně přišlo, že nápad zde taky nechyběl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Biohazard 4D: Executer mě však v žádném případě nezklamal, protože jsem od něj popravdě ani moc nečekal. O to více jsem byl následně překvapený a s určitostí vím, že se v brzké době musím podívat na celou sérii Resident Evil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=yoZjz_g-lRw Kamerově to sice není moc povedené, ale jako příběhový doplněk k Residentům je to uspokojivé. CITÁT - Whatever it is, we´ll be finding out soon.......... Průchod viru švábem, pak krysa, pták a lidské tělo, všechna ta mutace je sice na první pohled hnusná, ale zároveň nádherná. Své slovo dostanou i zmutovaní psi, kteří jsou v této sérii skoro povinností. Zde však nemají moc prostoru, jako v ostatních filmech na téma Resident evil. Jinak zajímavý doplněk k celé této sérii. CITÁT - Umbrella........... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nesúdim ako hráči, tí sa proste nemazlia, ak to nieje ´´ PRESNE TO´´, nemá to šancu. Mňa proste (ne)dostala vizuálna stránka ( aj napriek roku vzniku ), nezaujal príbeh, ktorý piští skratkovitosťou a nepodmanila akási lacná rádoby coolovosť. Japs, nie vždy. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Nic zvláštního, kratký animovaný filmek se zombíkama a mutantama, ale už je na něm znát stáří animace. Za mě 45% :) ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné a snáď aj lepšie ako niektoré filmové pokusy z americkej produkcie. Škoda len tej škaredšej animácie. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jak nějaký intro k nějaké počítačové hře... i ta japonská animace hooodně suchá, děj moc, teda nic moc. Nudil jsem se. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

NA RE hodně brutální a nechutný.. ono ten název taky hodně vypovídá. :) Naštěstí se pod to CAPCOM pod to nějak výrazně nepodepsal... takže asi jedná o nějaký povedený studenský projekt úchylného Japončíka. B) ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Otrasná grafika, ako pri počítačovej hre z roku 5. Grafikou mi to pripomínalo hru Operation Flaspoint (2001). Hruza. Inak dej a atmosfera priemerna. ()

Schizeus 

všechny recenze uživatele

Mini příběh doplňující celou sérii RE se docela povedl, avšak zpracování je naprosto nechutné a odpudivé. Připadal jsem si jako na prvním veletrhu videoher, který kdy byl. * * budou adekvátní hodnocení. Kdyby se někdy dočkal hrané verze, doufám, že bude o mnoho lepší... ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Animace sice hrozná, ale kamera zajímavá, ty měnící se úhly pohledu nebyly vůbec špatné.. No jinak příběhově jde poznat, že je to primárně hra a tohle je jen takový doplněk. Pro fanoušky to určitě není k zahození. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Trošku lepší 2. Animace je prachbídná, příběh docela slušný. Ale když přihlédnu k tomu, že je to z Japonské "dílny", tak prostě musím zaokrouhlit níž. Přeci jen ta pointa byla docela rychle jasná. A ačkoliv bych to měl vyčítat předloze, tak se tomu nevihnu i v adaptaci - ty kombinovaný superpříšery jsou na mě prostě moc. Celková myšlenka "neumírající vůle" je zajímavá, její aplikace do daného prostředí už tolik ne. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hovadinka na zabití přebytečných 20 minut. Jako intro/outro u hry velmi dobré, jako krátkometrážní film o zombies v pozadí Umbrella corporation nezáživné. ()

Reklama

Reklama