Reklama

Reklama

Liv a Emma jsou nejlepší kamarádky, jež si nemohou být blíž a zároveň nemohou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Obě se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jing a jang. To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci. Ve svatební den obě napadne, že se usmíří, když ale Emma zjistí, že Liv vyměnila její svatební video za video z divokého večírku, napadne Liv a obě nevěsty se poperou. Během rvačky jim dochází, jak hloupě a nedospěle se chovají. Nakonec se usmíří a vzájemně se omluví. Zatímco Livina svatba pokračuje, z Emminy svatby sešlo. Emma se však své červnové svatby v hotelu Plaza také dočká. O rok později se jejím vyvoleným stává Livin bratr, který ji už dlouho miluje. Příběh ale ještě zdaleka nekončí, obě přítelkyně jsou těhotné, termín porodu mají ve stejný den... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (260)

teutates 

všechny recenze uživatele

Snažil som sa z tohto vyspať, ale nepomohlo... Možno ak by som bol... vlastne nie, neviem si predstaviť za žiadných okolnosti takúto situáciu a mať doma taku pipinu tak ma je.ne. A ten zvrat na konci... no teda. Od výberu herečiek po úžasne prevedenie s tretím hlasom (tzv. organizátorom chaosu, Joker by ti dal...) hodnotím 2/10 yeaaah ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, nemohl jsem čekat nic světoborného. A ani jsem nic světoborného, rozvalený na gauči u příbuzenstva po vydatném obědě, nechtěl. Přinejhorším tam bude má oblíbená Hathaway, říkal jsem si... Bylo to hrozný. Humor de facto nula (neřehtáte-li se tedy při pohledu na oranžovou Anne či Kate s modrými vlasy), příběh nula, romantika nula. Tak dokonale prázdný film jsem už, myslím, dlouho neviděl. A Kate Hudson ja hrozná herečka... 20% ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Docela zábava sledovat dvě kočky jako je Hathaway a Hudson, při jejich vzájemných naschválech, aby jedna druhé překazili svatbu v tentýž den! Nakonec se v nejlepších kamarádkách pohne svědomí až před oltářem. Liv si uvědomí, že nastražila špatné cd a pošle kámoše, aby ho vyměnil Emmě za správné. Ten to však neudělá a u oltáře se zobrazí nemravné obrázky na projekci, kterým nadchází Emmy zkrat a naběhne na Liv k oltáři, kde se začnou prát! Jak to nakonec vše dopadne?! Neurazí ani nenatchne, ale nascháli typu obarvené vlasy, nebo příliš opálená se Vám zaryjí do úsměvu! 55% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Oh god! Tak zaprvý: v jakym pošahanym světě by se vůbec mohl udát takovej fail s bookovánim Plazy? Zadruhý: Hudson hraje opět příšerně nesympaticky (a neni to jen příšerně napsanou postavou). Zatřetí: Jakmile se děj přesunul do hotelu ... no, od tý doby jeden velkej LOL. Za co je pak ta jedna hvězdička, upřímně sám nevim. Asi za Aničku, protože holt jakýmukoliv jejímu filmu nedokážu dát natvrdo odpad. Příště snad radši Bride Wars in Mud, to by nejspíš šlo. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film u kterého jsem váhal nad odpadem či jednou hvězdou. Přeci jen, jedna jediná postava, která mě vyklala k záchytnému bodu nad horoucím peklem je přeci proklatě málo. Ovšem poté jsem se ohlédl za svou ohodnocovací minulostí a musím konstatovat že do takovýho bahna jako Twilight dvě (Skutečně pouze dvě?) uvřískané nevěsty nespadají. Jinými slovy, tonoucí se stébla chytá. V tomto případě tím stéblem byla skvělá Kristen Johnston. Ovšem jakmile jsem se podíval na křehké divačky vedle sebe musel jsem zkrátka tu jednu hvězdu z milosti dát. Cílová skupina bude spokojená. Jakmile jsem se podíval na drahé polovičky křehkého osazenstva a spatřil jejich otrávené výrazy s klidem v duši jsem ulehl zpět do křesla a přetrpěl zbytek filmu s pocitem, že nejsem divná výjimka. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo od 31. března do 24. června 2008. (Dlee)
  • Film se odehrává v New Yorku, kde jsou natočeny hlavní scenérie města. Zbytek, včetně interiérových scén, se ale natočil v Bostonu. (joshula)
  • Pro scénu, kdy se ve svatební den nevěsty poperou, měly herečky připraveny celkem čtvery svatební šaty. Všechny šaty měly jiné zpracování, ale s tak nepatrnými odlišnostmi, že to ve filmu nejde poznat. Stejně tak Nateův (Bryan Greenberg) oblek při zkoušení není tentýž jako na svatbě. (Patw)

Reklama

Reklama