Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V romantické vesnici na pobřeží moře, žije dívka jmémen Grecia. Její krása je tak nebezpečná, že i moře se do ní zamilovalo. Když byla malá, její rodiče zahynuli při nehodě na moři. Jen ona vyvázla nezraněna. Z Grecie se stává krásná žena, do níž se brzy zamilují dva bratři, Benjamin a Sebastian.

Když se Benjamin jednoho dne za záhadných okolností utopí, všichni vesničané se domnívají, že Grecia je prokletá. Jen Sebastian v její prokletí nevěří a jeho láska se prohlubuje. Jeho matka však jeho lásku nepodporuje a brání sňatku.

Jednoho dne se objevuje ve vesnici Marcelo. Fotograf, který se okamžitě zamiluje do Greciiny krásy a její radosti ze života. Marcelovo bezvýhradné přijetí Grecii chytne za sdrce a rázem se objevují otazníky. Má čekat na Sebastiana, zda dostanou od jeho matky požehnání? Má nechat své sdrce přijmout Marcelovu lásku? A co moře – dovolí jí vůbec nějaklou volbu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Romantický film plný barev, moře a lásky, o dívce, které nebylo dopřáno, aby ji někdo miloval, protože ji milovalo samo moře. Docela příjemná oddechovka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže mám rád filmy od DVDEDICE jsou to pohodové odpočinkové filmy u kterých vypnu a dost často i překvapí, ale toto opravdu ne. Film o jakési údajně nádherné dívce(která se mi ale vůbec nelíbila) do které se zamilovalo i moře a dávalo to silně najevo. No tohle byla fakt kravina škoda slov 1* za celkem podařený konec. Ale ten konec se měl stát hned na začátku, to bych si potom oddychl. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Zlaté rybky a angličtina s děsivým přízvukem dokazují, že filmem roku dnes může být vlastně... cokoli. Jen mi vrtá hlavou, z jakého důvodu se distributor opomněl zmínit, jaký že to měl na mysli ročník. :) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Občané mexické vesničky se zamilují do dívky, kterou vrátilo moře jako živou. Žehná sítím, aby měly hojnost. Všichni ji mají rádi, stále se usmívá, tančí a zpívá si. Odtud pramení pověrčivost č.1, že jde o dívku moře. Rybáři loví zlaté rybky, dívka loví černé perly. Pak se do Grécie zamilují dva bratři. Benjamin se jde s Grécií vykoupat a utone. Odtud pověrčivost č.2. že moře zabije každého, kdo se do Grécie zamiluje. Do vesnice přijíždí fotograf Marcelo, který se samozřejmě také do Grécie zamiluje. Bratr Benjamina Sebastien je zhnusen, ale přesto ví, že mu maminka (v podání Sonii Bragy) lásku ke Grécii zakazuje. První noc Grécie a Marcela dopadla dobře, ale přesto Grécie Marcela ještě nemiluje. Druhý den nastal zlom s velkým Z. Na moři se ztratil Sebastien a celá vesnice dává za vinu Grécii, že utonul. Všichni najednou Grécii nenávidí a ona se zamiluje do Marcela. ... Několikrát viděné klišé o milostném trojúhelníku a jeho rozplétání do tvaru úsečky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Tlacotalpanu v Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama