Reklama

Reklama

Já jsem ty

Trailer

Obsahy(1)

Film podle skutečné události, která se stala v roce 1999, vypráví příběh patnáctileté australské dívky, která se stane nezvěstnou a později je nalezena mrtvá. Policejní vyšetřování následně odhalí hrozivou pravdu o jejím vrahovi. Celou událost uvidíme jak z pohledu rodičů, tak i z perspektivy vraha, který se po činu bude snažit získat novou identitu. (dresi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

CBD 

všechny recenze uživatele

Spíše než o temné psychologické drama o příčině vraždy, film dobře mapuje beznaděj rodičů oběti. Místy velice citlivě a opravdově. Všichni herci podávají vynikající výkony a představitelka Caroline dobře balancuje na pomezí sebelítosti, lítosti diváků i jejich odporu. Nic není tak černobílé a nenávist někdy nemusí být silnější než láska. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

!!! ---- SPOILER ---- !!! Skoro nedopozerané, ale Ruth Bradley, keď sa rozbehne naplno, nedovolila odísť. Aj tak problémom tohto filmu zostáva nerozhodnosť, či sa sústrediť na zúfalstvo strádajúcich rodičov (a Guy Pearce s Mirandou Otto sú vo svojom zúfalstve tiež dosť presvedčiví) alebo na vraždiacu psychopatku. Prípadne je tu problémom neschopnosť tieto dve roviny prepojiť do funkčného celku, nehovoriac už o ich vzájomnom vynásobení sa. Snaha bola, chceli veľmi, to je poznať, ale nestačili alebo možno len nevyšlo. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, kde první půlka byla aspon trochu zajímavá, kdy se začalo pátrat po pohřešované osobě, ale jakmile na scénu přišla Caroline, už to bylo strašný, šílená postava, dějově poté vše hodně uvadalo, až to přišlo do hrozného klišé, a já jsem si říkala, kdy to už proboha skončí, hodně podrůměrný film, druhá půlka byla až bych napsala odpudivá, protože šílená Caroline byla navíc dost nesympatická, ale tuto roli musela nějak zahrát, ale přišlo mi to, že už hodně přehrávala, myslím, že jednou stačilo tento film vidět a nikdy více ()

barcisz 

všechny recenze uživatele

*spoiler* Slušný psycho film,který je navíc podle skutečnosti. Nejhorší je ta bezmoc a taky fakt,jak je všechno postavený na hlavu. Musíte se sami postavit na hlavu,aby policie začala něco dělat,jinak by zřejmě tento případ skončil mezi odloženými a ještě víc mě zaráží,jak psychicky narušená osoba může být po několika letech propuštěna. To si vážně někdo myslí,že psychouš se někdy stane normálním člověkem? Vrah se možná může změnit,ale psychopat nikdy a to si spousta neuvědomuje zřejmě. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem si nevzpomenout na Heavenly Creatures a pak jsem si položil otázku, kam ti Australané na ty mladistvé psychopatky chodí. :D In Her Skin je výborná studie jedné pomatené a zakomplexované duše, jejíž sebepohrdání a nenávist k okolí jí dovede až k tragickému činu. Druhá linie, tedy pohled rodičů, je v tomto případě upozaděn výkonem Ruth Bradley, která celkem hravě zastínila trojici velkých jmen Pearce-Neill-Otto, ačkoliv Miranda Otto si také odvedla své. Výborná záležitost. Jen bacha na český dabing - to je past! 85% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v austrálskych mestách Melbourne a Brisbane. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď ide Caroline s kamarátkou po ulici (cca 31. minúta), sa v zábere objaví gitarista. Je to John Butler, ktorý hrá svoju vlastnú pesničku „Ocean“. Vo filme sa zaznejú ešte dve jeho skladby – „Caroline“ a „What You Want“, ktorá je aj titulnou piesňou k filmu. (manwhosold1)
  • Film mal viacero pracovných označení a názvov, a to How to Change in 9 Weeks či Missing. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama