Reklama

Reklama

Já jsem ty

Trailer

Obsahy(1)

Film podle skutečné události, která se stala v roce 1999, vypráví příběh patnáctileté australské dívky, která se stane nezvěstnou a později je nalezena mrtvá. Policejní vyšetřování následně odhalí hrozivou pravdu o jejím vrahovi. Celou událost uvidíme jak z pohledu rodičů, tak i z perspektivy vraha, který se po činu bude snažit získat novou identitu. (dresi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, kde první půlka byla aspon trochu zajímavá, kdy se začalo pátrat po pohřešované osobě, ale jakmile na scénu přišla Caroline, už to bylo strašný, šílená postava, dějově poté vše hodně uvadalo, až to přišlo do hrozného klišé, a já jsem si říkala, kdy to už proboha skončí, hodně podrůměrný film, druhá půlka byla až bych napsala odpudivá, protože šílená Caroline byla navíc dost nesympatická, ale tuto roli musela nějak zahrát, ale přišlo mi to, že už hodně přehrávala, myslím, že jednou stačilo tento film vidět a nikdy více ()

mm13 

všechny recenze uživatele

!!! ---- SPOILER ---- !!! Skoro nedopozerané, ale Ruth Bradley, keď sa rozbehne naplno, nedovolila odísť. Aj tak problémom tohto filmu zostáva nerozhodnosť, či sa sústrediť na zúfalstvo strádajúcich rodičov (a Guy Pearce s Mirandou Otto sú vo svojom zúfalstve tiež dosť presvedčiví) alebo na vraždiacu psychopatku. Prípadne je tu problémom neschopnosť tieto dve roviny prepojiť do funkčného celku, nehovoriac už o ich vzájomnom vynásobení sa. Snaha bola, chceli veľmi, to je poznať, ale nestačili alebo možno len nevyšlo. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to bylo natočený podle skutečný události, tak to bude znít ode mě cynicky, ale moc mě to nebavilo. Scény s rodiči zmizelý dívky byly fajn, dokázaly mě vtáhnout do děje a já s napětím očekával, co bude dál. Jenomže jakmile se do příběhu začala motat psychicky vyšinutá Caroline, ztrácelo to hodně tempo a moje napětí bylo pryč. A v tomhle si myslim, že je největší slabina tohohle snímku, že se snaží mapovat jak pocity rodičů, tak i ty, které má vrah (nebo jen byla postava vraha prostě špatně pojata). Dvě silnější hvězdy. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ta baba byla fakt psycho, a to tak, že dost, a to bylo to jediný, co na tom filmu bylo dost psycho na to, aby jsem si někdy vzpomněl, o čem přesně to bylo. Protože vubec (teda skoro vubec, teda jako málo) mě nezaujalo, jak to viděli rodiče nebo dokonce ta oběť (ta to měla podle mě ve filmu uplně nejnudnější... i když skončila nejhůř). Jinak je to takovej fakt průměr až podprůměr. GP nezklamal, SN taky ne... zbytek jo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CHCI OHLÁSIT POHŘEŠOVANOU OSOBU..... /// Rachel se ztratila. Hledal táta, hledala máma, hledali všichni. Kromě policie. Ta má čas. Hledali na ulici, hledali v popelnici, hledali v nevěstinci....kromě policie, ta má totiž ve všem jasno. MILUJI SVÉ DĚTI! Zoufalství rodičů, které nechcete prožít.../// .... Hnusné bílé tělo, role sádla, krátké, tlusté nohy, rozpolcená, nedokonalá, protivná a nezdravá duše, kterou nikdo nechce, uvězněna v tom ohavném těle na dohled dokonalosti..... DÍVEJTE SE! .... Vlastně to co vypadá jako zamotaný příběh, je celý ,,JEN“ filmem o vyšinutý krávě a neštěstí rodičů. Pátrací kruh se uzavírá, všechno dávno víme, všem klaďasům fandíme i díky hereckýmu nasazení. Přichází závěrečná citová vydíračka a (moje) konstatování, že přes všechny klady, je to vlastně ,,JEN“ taková filmová pocta Rachel Barberové. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čekám na okamžik, kdy budu moct prohrábnout dceři soukromý věci. 2.) Vždycky jsem toužil(a) dostat se do rukou magora. 3.) Dcera nepřišla dnes večer domů.....(tak to se na to radši vy....). /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď ide Caroline s kamarátkou po ulici (cca 31. minúta), sa v zábere objaví gitarista. Je to John Butler, ktorý hrá svoju vlastnú pesničku „Ocean“. Vo filme sa zaznejú ešte dve jeho skladby – „Caroline“ a „What You Want“, ktorá je aj titulnou piesňou k filmu. (manwhosold1)
  • Film mal viacero pracovných označení a názvov, a to How to Change in 9 Weeks či Missing. (MikaelSVK)
  • Natáčalo sa v austrálskych mestách Melbourne a Brisbane. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama