Reklama

Reklama

Pago Pago

(pořad)
  • Francie Le Trésor de Pago Pago
všechny plakáty
Soutěžní / Dobrodružný
Francie, 1993, 11x75 min

Režie:

Bernard Flament

Obsahy(1)

Pago Pago je francouzský soutěžní televizní pořad. Soutěžící jsou rozděleni na tři týmy - červení, žlutí a modří. Úkolem je zvládnout cestu a přebrodit se panenskou buší na ostrově Pago Pago a dostat se do vesnice. Po cestě se soutěžící potýkají s překonáváním překážek a řešením nejrozmanitějších úkolů. Vydržet až do konce, to je úkolem každého soutěžícího, který si mnohdy žádá maximální vyčerpání fyzických sil. Děj se ale neodehrává pouze na souši, množství úkolů je podmořských či logických - hádánky, odezírání. To vše je potřeba, aby se soutěžící dostali do finále soutěže - velké podmořské klece, ve které je gigantická perlorodka. Časový limit, který soutěžící mají na nasbírání co největšího množství perel je velmi limitovaný dle jejich průběžných výkonů. Pago Pago je jednou větou velká dobrodružná soutěž na ostrově uprostřed křišťálového moře, písčitých pláží a domorodé vesnice. (FIBO)

(více)

Recenze (22)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Když ještě Survivor čekal na své vytvoření, tak Pago Pago a další soutěže (Pevnost Boyard, Xapatan) zářili na evropských televizních stanicích jako nejzábavnější hvězdy. Škoda, že tahle doba, kdy šlo o soutěžení samotné, krásu přírody a jednoduchost, a ne o reality-show, psychický rozklad a psychologickou hru ve skupině, je dávno pryč... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Francouzská polynésie, Americká Samoa a její hlavní město Pago Pago, krásné pláže, ale svého času ještě krásnější a poměrně zajímavá soutež..Soutěž která po právu patří do zlatého tv fondu a do tzv svaté trojice Boyard-Hry nez hranic a právě Pago Pago v těsném závěsu je pak ještě Xapatan... ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě už pomalu legenda. Tu soutěž jsem miloval, hledání lastur, střílení jablek z hlav a já už nevím co všechno. Pago Pago tvořilo takovou svatou trojci s Pevností Boyard a Stopou Xapatanu (tohle je svatá trojice, Hry bez hranic jsou potom jiná kategorie), všechny tyhle soutěže už jsou sice víceméně pryč. Jejich spojením s reality show však vznikl ještě jeden pořad nad nimi všemi a to je pro mě americký Survivor, který nabídl řadu dalších zábavných prvků. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nádherná příroda, úžasné moře a rozmanité soutěže. Mělo to snad jenom jednu chybu - vysílalo se to u nás jenom krátce. ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Spolu se Survivorem moje nejoblíbenější a nejnáročnější soutěžní pořad všech dob(ostatní kulty odpustí Pevnost Boyard,Hry bez hranic a Xapatan,jsou hned v závěsu rovněž 5*). Jen jaká to škoda,že tyto soutěže již nepokračují s výjimkou Fort Boyard(musím začít sosat :) ) a Survivorem,ale ten tento osud potká nejspíš v roce 2010 po 20sérii:((. PS: a ty mořské panny byly naprosto úžasné,kdybych vyhrál snad bych ty perly ani nesbíral a věnoval se dotyčným slečnám:) ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že v dnešní době frčí přiblblé reality show, kde máme možnost vidět povětšinou naprosto nezajímavé lidi, z kterých se stávají tzv. celebrity!Je mi z toho blivno. Pago Pago, Xapatan či Pevnost Boyard jsou ovšem příkladem toho, jak vytvořit inteligentní zábavu, která v mnohém inspiruje!!! ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Pago Pago - Kultovní soutěž, na kterou se možná už (bohužel) zapomnělo. Svého času to byl hit a právem. Sice nedosahovala kvalit pevnosti Boyard, ale značně se jí přibližovala a i tak sama o sobě byla něčím novým, dosud nevídaným. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární předchůdce těch amerických Survivor, které nesahají Pago pago ani po kotníky. Krásný ostrov, inteligentnější úkoly pro soutěžící a nejvíc si pamatuji ty nymfy s kyslíkovými bombami nahoře bez. To by se v americké reality show nestalo. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo tak dobrodružné jako Boyard, zřejmě kvůli menší variabilitě v úkolech, ale i tak se na to dalo koukat a koukal jsem na to nějaký čas rád - to když ČT pozastavila vysílání Boyardu. Ale právě díky tomuhle soutěžnímu seriálu je moje představa o ráji a lovu perel spojená s velmi konkrétními obrázky. Jen nevím, jestli bubnováním tu obrovskou perlorodku skutečně lze probudit k vyplivování perel, řekl bych z pozice člověka, který studoval biologii na VŠ, že ne :-). Ale to vem čert, zábava to byla i tak dobrá. Slabší 4*. ()

Reklama

Reklama