Reklama

Reklama

Itazura na Kiss

(seriál)
  • Japonsko イタズラなKiss (více)

Epizody(25)

Obsahy(1)

Aihara Kotoko už dlouhou dobu miluje školního premianta Irie Naokiho, ale on ani pomalu netuší, že někdo jako ona existuje. Proto se Kotoko rozhodne, že Naokimu napíše milostný dopis. Jenomže, když mu dopis chce předat, Naoki ji ignoruje. A aby toho neštěstí nebylo málo, tentýž večer se díky zemětřesení sesune jejich nový dům. Situaci Kotoko a jejího otce uvidí ve zprávách otcův dávný přítel a rozhodne se jim se svou ženou pomoci – nabídnou jim bydlení ve svém příbytku. Nabídka přijata, a tak se Kotoko poznává i s Júkim, mladším bratrem Naokiho, i jeho rodiči. Cože? No ano, dávný přítel je Naokiho otec... (Zíza)

(více)

Recenze (11)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Ona ho miluje, On o ní téměř ani netuší. On je geniální student, Ona přitroublá. On je bohatý, Ona téměř žebrák. Přesto mají něco společného - nedokázali mě přinutit k dokoukání středoškolské rabukome Itazura na Kiss. Seriál to rozhodně není nijak extrémně odpudivý, spíše bych ho označil za slabší průměr. Nabízí vše, co se v podobném žánru očekává, bohužel mu chybí propracovanost a originalita - postav, děje, prostředí... čehokoliv. Drop po sedmi dílech. Lepší **. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

K tomuhle anime jsem se dostala přes dorama, kdybych to neviděla, tak si tohle nikdy nepustím, neboť jsem velmi skeptická k "tupá naivní holka se zamiluje do chytrého, pohledného, bohatého, ale chladného...". Nejprve jsem viděla taiwanskou verzi "It started with a kiss", kde hlavní hrdinka byla opravdu pořádný hlupák, až mi za ní někdy bylo skutečně trapně, přesto spíše převládaly momenty, kdy jsem se smála, a které se mi líbily. Momentálně vychází korejská verze, která je anime velmi podobná, a jelikož vychází, nemůžu prostě naráz zkouknout všechny díly, jak bych chtěla. A proto jsem se pustila do anime, abych si to trochu vynahradila. To, aby na úvod bylo jasné, proč jsem spoustu dílů (hlavně ty na začátku, když jsou spolu ještě na střední) jen tak rychle a zběžně projela. Jsou to hlavně ty díly, které mě moc nebaví, a ani se moc nedivím, když to u nich někdo dropne. Jenomže když to člověk vydrží, překoná to, dostane pak docela pěkně naaranžované klišé na talíři, ze kterého je radost jíst. I tady jsem, pravda, občas něco posunula, ale v zásadě asi od 15. 16. dílu se to stalo výjimečně (teď nevím, jestli je to klad :-D) dobré, poutavé. Každopádně velmi oceňuji, že anime mapuje několik let jejich společného soužití i nesoužití. Nakonec to anime mám asi docela ráda, a asi protože ho mám ráda, tak jsem si pro jistotu nepustila 25. díl, mám strach, že by se to moc zvrtlo, čili pro mě to skončilo ve 24. díle, hezky, úsměvně. Tečka a slabší 4*. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Průměrné shoujo anime s typicky uřvanou hlavní hrdinkou, která se zamiluje do chladného génia a nahání ho po celou dobu, dokud jí nepodlehne. Celkem jsem se i bavila, ale nic nového pod sluncem. Mladší Irie byl ovšem skvělou postavou. ()

umisk 

všechny recenze uživatele

Připitomělost hlavní hrdinky se zvládla udržet pod bodem praskání nervů a já se bavila. Zrovna jsem měla náladu přesně na nějakou takovouhle červenoknihovnovou oddychovku. Možná snižuju nároky? ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Takze... Co to tu mame? :D Prosto prosta a povedzme si pravdu hlupa Kotoko je zamilovana do inteligentneho, uzasne upreveneho a namysleneho Irieho. Ten vlastne ani nevie ze Kotoko existuje.....a ani to nechce vediet....zrazu! Zvrat udalosti.....Kotoko sa s otcom nastahuje k Irieho rodine....lebo sa im zruti dom. Ona dufa ze sa do nej casom zamiluje.... no nic sa zatial nedeje ibaze uz ju nemoze ignorovat pretoze ziju pod jednou strechou....V "istej" epizode neprezradim sa ty dvaja hadaju....ona mu povie ze uz ho prestane milovat ze uz nestoji o tuto jednostrannu lasku ale on ju pobozka a tak si Kotoko zacina robit nadeje.....medzitym hadaju sa, rozpravaju atd....No a potom opat neckaany zvrat! Irie sa ide zenit! Kotoko sa ide vydavat! No nie oni davaja spolocne! On sa konecne prebudi....nechce ju stratit treti krat sa pobozkaju a bualaá idú sa brat!Tn dvaja. Spolu. :D Toto ma trocha nastvalo zijeme snad v 19. storoci kde sa musia tak skoro brat? A dalsi problem...beru sa niekde v polovivi celej anime....podla mna to mohli tak ukoncit...ale to riesit nebudem. Nemozem dat viac ako 2* to je na tento serrial viac nez dost! :D ()

Rediik 

všechny recenze uživatele

Začátky byly těžké, ale mě to bavilo. Hodně se mi na Itazura na Kiss líbilo, že to nebyla záležitost pár měsíců, ale několik let. Několik let vyvíjení vztahů všech postav a hlavně tedy těch hlavních. On pan dokonalý, ona nemehlo, ale přece nakonec (kdo by to byl čekal) spolu. Slabší 4* ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Přiblblé, předvídatelné a animace tohoto typu - zejména Ireho tlama, mi dost lezla na nervy. Ale dorazila jsem to do konce, zrovna se mi onehdá prostě chtělo shlédnout něco cukrového a toto dílko bylo všude možně na fórech opěvováno, jako naprostá nutnost. Mělo to své momenty, myšleno vtipné momenty, a bylo jich vcelku dost, což je asi důvod, proč jsem to nevypnula někde v půlce. Co lze u tohoto seriálu vyzdvihnout jako spíš výjimečné u anime typu slice of life je fakt, že tohle není útržek, tohle je pořádný krajíc ze života! Společný život ústředního dua je vyobrazen od střední školy až po manželství, včetně početí, porodu i výchovy potomka. Škoda jen, že ten charakterní vývoj jaksi neodpovídá času, který spolu hrdinové stráví, protože Irie je furt studený čumák a Kotoko furt naměklá slípka. Ale dalo se na to koukat. ()

Reklama

Reklama