Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři studentky si vydělávají na studium na univerzitě jako go-go tanečnice. Vydělané peníze si ukládají v trezoru majitele klubu, který je shodou okolností i jejich mistr bojových umění. Jednoho dne je mistr unesen a s ním zmizí i peníze. Únoscem je bývalý majitel klubu, který chce po návratu z vězení svůj klub zpět. Trojice dívek ovšem využije znalost bojových umění a mistra vysvobodí, dostanou nazpět i peníze. (Just.m3)

(více)

Recenze (6)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tři plastické modelky, roztleskávačky, go-go tanečnice a kunoiči v jednom. Filmem se prodírají jenom pomocí vrtících prdelek a sladkých úsměvů, o nějakém nindžucu nemůže být v tomhle případě řeč. Souboje tragédie, hlavně teda útočníci, kteří na ně čas od času zaútočí. To jsou pohyboví dementi. Scénář lze shrnout do jedné holé věty, herecké výkony, kamera, prostě všechno hodně špatné. Proč jsem na film koukal?? Samozřejmě kvůli Crowderovi, bohužel je jeho role podobná té v Beyond the Ring. Jedna hvězda přes záda, jedna otočka, jedna sklopka a zdarec. V kimonu a se svými rastafáry sice vypadá dobře, v jeho pohybech je skrytý (evidentně) obrovský potenciál, ale tvůrci jej nechtějí uvolnit. Nezbývá než čekat na Tekkena. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Celej film čumim na náky levný diliny, pak tam na konci vyčouhnou odněkad ninjové v kimonu a nakej dědek s mečem. Užasný. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Rafinovaný film. Dievčatá sú sexi, sú roztlieskavačky, sú go-go tanečnice, sú ninjovia. Zaujímavá kombinácia? Mohla byť. Nestalo sa. To, že dialógy a scénar budú stupidná snáď čakal každý. Čo už ale čaká málokto, je že budú až tak stupidné. Za zaujímavé považujem, že pôčas celého filmu prebleskujú v medzizáberoch prsia. Taký do očí bijúci sexizmus sa len tak nevidí. Film vlastne nemá ani hlavu ani petu. Nedávno som videl D.E.B.S. Radím to do podobnej kategórie. Bojové scény stoja úplne za hovno. Baby vyzerali ako keby ich príprava bola jedna hodina karate pred natáčaním. Nabudúce keď bude chcieť niekto natočiť akčnú bojovú komédiu so silným sexuálnym kontextom mal by radšej pobehať kluby bojových umení v amerike vybrať pár najkrajších a zároveň schopných báb pracovať s tým. Kvalita hereckých výkonov by tým určite neutrpela. A bojové scény by aspoň vyzerali. A aj som scénarom by sa niečo malo robiť. Postava Natashe Chang pôsobí doslova retardovane rovnako, ako jej súboj Georgom Takeiom. Proste debilita. nechápem ako vôbec môžem dať 2*. Asi zabralo podprahové vtĺkanie sexu do hlavy mužského diváka. Neviem si však predstaviť ani minimálony dôvod aby tento snímok zhliadla heterosexuálna diváčka. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle "díle" jsou nejlepší akorát ksichty George Takeie ( toho dost lituju, že se v tom vůbec objevil ), žel to nestačí ani na jednu hvězdu. A co to k***a autoři zamýšleli těma šílenejma prostřihama? Co se tohohle "díla" týče, tak jediné za co celý svět může být vděčný je to, že se díky výplatě štábu a hercům nerozšířili řady hladovějících bez střechy nad hlavou. ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj;] celý film nestojí ani za pomyslenie, keby tie herečky aspoň vyzerali lepšie alebo keby aspoň namiesto go-go dokončili strip, dal by som možno hviezdičku. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět maminy zdejších hodnotitelů pro něž jsou kočky z hlavních rolí jen „plastické levné diliny, které by měly aspoň líp vypadat“. ()

Reklama

Reklama