Reklama

Reklama

Tales from the Grudge

  • USA Tales of the Grudge
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2006, 8 min

Obsahy(1)

Krátký film Hotel představuje Rosse, který se probouzí v tokijském hotelovém pokoji a vykašlává množství černých vlasů. Druhý film Škola sleduje příběh Abby, která ukončí telefonát z prvního krátkého filmu. Třetí příběh House se překrývá během událostí v druhém kraťasu Škola. Brooke (jak se představila ve druhém kraťasu) obdrží telefonát od Abby. (LUKICKK)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady vezmu komentář jen tak hopem: Proč si v krátkosti nezopakovat krátkými videi (scénkami) oblíbenou sérii? Nebylo to sice dlouhé, ale na osvěžení paměti a před spaním pěkný zážitek… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli jsem na to koukal ve správném pořadí jednotlivých minipříběhů, ale smysl mi to dávalo, tak asi jo. nebo to je záměrně natočené tak, že je to vlastně jedno, nevím. Možná slabinou toho je, že to nejlépe funguje hlavně v případě, že jste zasvědceni do minimálně jednoho dílu celé Ju-on série a prostě víte, o co primárně jde. Takhle to nahodí překvapivě velmi příjemnou atmosféru, i na těch necelých osmi minutách. Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by to fungovalo na naprosto neznalého. 3,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tomuto japonskému fenoménu dali poctu nielen tvorcovia celovečerných verzií, ale aj tých menších a pekne strašidelných. Viditeľne málo financovaný, ale predsa len funkčný miniseriál. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Tři minipříběhy z prokletého světa Ju-On. Kdo ji zná, tak ho to nějak nevzruší. A kdo neví o co jde, tak mu to pár krušných chvil nadělí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tieto tri minipoviedky sú skôr takým zbytočným nič nehovoriacim doplnkom k tejto hororovej sérii. Fanúšikovský guilty pleasure, ktorý poteší zarytých fanúšikov, ale v zásade neprinesie nič nové a zaujímavé. 30 % ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

House - Nic moc. Na hororový kraťas z celkem slavné hororové série dost slabé. Jen na YouTube najdete stovky lepších a strašidelnějších kraťasů - 0* (odpad) School - Ze všech tří kraťasů nejlepší. Stále to má ovšem k dokonalosti dost daleko. - 2* Hotel - Bohužel je to spíš trochu nechutné. Samostatně tato část nefunguje vůbec. Se zapojením části School je to mírně lepší, avšak žádná vysoká kvalita. - 1* Hodnocení jako celek? Spousta jiných kraťasů, ať už jednorázových nebo slavných hororových sérií (například od Kruhu), jsou lepší. Tady jsem byl silně zklamán. ()

Reklama

Reklama