Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Australský komediální seriál o jedenáctileté Taylor, která žije v trochu "šílené" rodině - maminka i tatínek nejsou příliš typickými rodiči, a tak spolu s patnáctiletou sestrou mají život plný nečekaných událostí a zážitků. Naštěstí má ve škole několik dobrých přátel, takže vlastně její dospívání není zase tak nenormální. Ovšem když se ve škole chystá Soutěž talentů rodičů, Taylor chce udělat všechno proto, aby se rodiče nemohli soutěže zúčastnit, a tak se díky testům DNA snaží prokázat, že třeba náhodou není jejich dcera, a tím pádem se nebudou před jejími spolužáky moci ztrapňovat se svým neobvyklým vystoupením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele

Prapodivná banda mladých školáků v poměrně cynickém podání, které asi děti sledující nedělní Studio Kamarád jen tak nepoberou!! ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ja mám austrálske veci, či už pre malých alebo veľkých rád. Majú takú typickú svojskú atmosféru podľa ktorej hneď viete kde film vznikol (surfovanie) a možno trochu prikrášlené, ale otvorenejšie vzťahy medzi postavami, než je to napr. u nás. Nedostatky tohto seriálu vidím v nedotiahnutom a miestami podľa potreby pozliepanom scenári, častom a rušivom strihu a slabých hereckých výkonoch. Má sa jednať o komédiu, ale chvíľami je to tak trápne.že to pripomína paródiu na komédiu (hovoriaci králik). ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

A pak nemá naše společnost upadat.....po tomto by se i z Einsteina stál magor! Nevím co tím chtěl autor říct, ale na tohle se musí i děti dívat jen z nouze. Dívka Taylor a celá ta banda okolo je tak divná...ani nemohu najít ta správna slova. A k tomuhle úsudku mi stačily 3 díly v pátek na programu české televize. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Takový normální dětský seriál na nedělní ráno. Je tam všechno, co by děti měly pobrat: lumpárny jsou potrestány, přátelství je důležité, rodina je základ. Určitě lepší než pustit dětem Digimony nebo (nekamenujte mě) příšery Jů a Hele. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama