Reklama

Reklama

Táta šampión

  • USA World's Greatest Dad (více)
Trailer

Učitel poezie a otec samoživitel zjišťuje, že věc, po které v životě nejvíce prahne, nakonec nemusí být to, co ho učiní skutečně šťastným. V této černé komedii zazářil v hlavní roli skvělý Robin Williams.  Robin Williams coby Lance Clayton, vždy snil o tom, že se stane slavným a bohatým spisovatelem. Jenže namísto toho pracuje jako učitel poezie na střední škole a jeho jediný syn Kyle (Daryl Sabara) je nesnesitelný puberťák. Lance chodí s rozkošnou učitelkou umění Claire (Alexie Gilmore), jenže ta nechce o vážném vztahu ani slyšet, natož snad veřejně přiznat, že se s Lancem schází. Jednoho dne se Lancemu přihodí podivná nehoda, která se na jednu stranu pro něj jeví jako velká tragédie, ale na stranu druhou jako životní příležitost. Náhle má na dosah všechnu slávu a bohatství, o které vždy snil... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Rocko

Já to raději ani nekomentuji, protože kdo vymýšlí tyhle názvy by si zasloužil o přes držku :-D Jinak chtěl jsem jenom říci že film je perfektně zvrhlý a to se mi na něm fakt líbí. Zde se jenom potvrzuje jak Robin Williams dokázal zahrát jakoukoliv postavu přes komickou (Mr's. Doubtfire), Dramatickou (Insomnie) či Psychopatickou (Expres Foto) Postava zde se mi osobně hodně líbí, po celou dobu filmu mi ho bylo líto i když jsem věděl že zneužil synovu smrt k vlastnímu účelu a to vlastní spisovatelské kariéře a cestě za falešnou slávou která na konci jak už to bývá zvykem praskne. Je vlastně těžké říci jestli to byl více hajzlík a nebo chudák protože jenom nechtěl aby se lidi dověděli o pravé synovi smrti když ho nikdo kolem Andrewa (jeho kamaráda) neměl vlastně v lásce, všichni věděli jaký je. Opravdu inteligentní film z perfektním Robinem Williamsem v hlavní roli o otci který ze svého syna doslova kvete a který sám nemá zrovna nejrůžovější život přes kariéru až po sexuální stránku :-D

PanChodny

PanChodny (hodnocení, recenze)

Když jsem se šel podívat na tenhle film, neměl jsem žádnou představu o čem je. Znal jsem jen název a kdo hraje hlavní roli. Po první půlhodině už jsem se od filmu neodtrhnul. Námět je jedinečný a zpracování výborné. Celou dobu jsem s napětím čekal co se nakonec stane(kdy...). Jediné co bych vytknul, je pomalejší začátek a naprosto zbytečnou a film ponižující poslední scénu. Jinak doporučuji vidět.

Reklama

Reklama