Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Piloti „létajících pevností“, vysoce destruktivních amerických bombardérů B-17, hleděli během náletů na nacistické Německo smrti do očí často. Nebezpečí bylo jejich každodenním chlebem, a proto je také jen málokdy něco rozházelo. I přesto však posádka jednoho z těchto letounů, Šedého ducha, již brzy zažije hrůzu, s níž se doposud nesetkala. V oblacích na ni totiž tentokráte nečekají ani zkázonosní nepřátelští stíhači, ani flaky vystřelené z hlavní děl pozemní protivzdušné obrany, nýbrž tvorové z dávno zapomenutých dob, tak strašní, že jen při pohledu na ně tuhne krev v žilách. A se stejným nebezpečím se posléze bude muset poměřit i záchranné komando vyslané na pomoc všem přeživším. Nacistickým okultistům se podařilo probudit sílu starodávných kamenných chrličů, a ti se nyní nezastaví před ničím. Pokud se nepodaří včas naleznout Longinovo kopí osudu, bude záhy v ohrožení nejen výsledek druhé světové války, ale existence celého světa. Akční sci-fi horor natočil v roce 2007 debutující režisér Ayton Davis. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kumite 

všechny recenze uživatele

Šílená ptákovina upachtěná za pár doláčů někde v Bulharsku či kde. Nacisti, nestvůry, černá magie, kopí osudu, odvážní vojáci, no to byla tedy zábava. ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Slaboučký kafíčko s hezounem Pennym - i když vrásky trošku jeho hezounství vylepšily -, plná nůše amerického „hrdinství“ s notnou dávkou patosu a ... Gargoylové. Chrliče oživlé esesáckou černou magií, které likvidují letadla, unáší lidi a když se do nich střelí, stanou se oblakem prachu... ()

Reklama

Reklama