Reklama

Reklama

V 50. letech je život v prosluněném středo-americkém městečku Suburbicon bezstarostný a idylický. Malebné domky s upravenými trávníky jsou dokonalým místem pro šťastné rodiny. A taková je i rodina Gardnera Lodge. Tedy alespoň navenek. Jedné noci vše změní vloupání do jejich domu. Gardnerova manželka Rose je zavražděna. Policie velmi rychle zatkne podezřelého. Ale když dojde na stanici k identifikaci, Gardner pachatele neoznačí. A možná pro to má dobrý důvod. Podezřelým z brutálního činu je totiž lichvář, který má na starost klienty, kteří své dluhy mafii neplatí včas. Gardnerovo rozhodnutí spustí řetězec podezírání, vydírání, násilí a pomsty. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Uživatel Needgray smazal svůj příspěvek.

Uživatel Needgray smazal svůj příspěvek.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Ach tá satisfakcia keď obe hyeny na konci skapu..hneď sa mi bude lepšie spať..už dávno za mi nestálo aby som tak nenávidel postavy..

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

dr.horrible

"podľa tvojho neustáleho nadávania na kapitalizmus a chválenia komunizmu a ruských a čínskych diktátorov" Ty jsi fakt chudáček, viď :) Ukaž mi jediný příspěvek kde dělám něco z toho co mi předhazuješ, nic takového neexistuje, ale to asi oba víme, takže tě jen upozorňuji ty nebezpečný násilnický bolševický primitive, že tvůj ubohý pokus mě vytočit selhal. 

JInak ty tupý dělnický synku, když jsi takový milovník antifi a jsi její součástí, můžeš mi vysvětlit pár výroků?

 

Jako je například tenhle:

"Antifašistická akce (AFA) se zabývá propagačními, informačními a praktickými formami boje se všemi autoritářskými ideologiemi a skupinami usilujícími o jakékoli formy útlaku, v první řadě s neonacismem a ultrapravicí."

"Násilí chápeme jako jeden z prostředků boje proti fašismu, avšak snažíme se k němu sahat, až když je to nevyhnutelné."

"Nevidíme důvod, proč by mělo násilí, které používá policie, být bráno jako z principu lepší než jiné násilí."

také sraní si do huby, to může jenom antifa :DDDD

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Antifa už je v USA považovaná za teroristickú organizáciu. V tomto by sme sa mali od Američanov inšpirovať.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Uživatel Gryphon smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Han_Quintet

vieš že som mal za komunistu vždy teba? súdiac podľa tvojho neustáleho nadávania na kapitalizmus a chválenia komunizmu a ruských a čínskych diktátorov. keby si nebol len troll, normálne by som ťa podozrieval, že máš aj názor. :D

na příspěvěk reagoval Han_Quintet, Han_Quintet

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Matt_Farrell

Chlape co takhle zkusit si vytáhnout hlavu z prdele a z hluboka se nadechnout, očividně se ti přestal prokrvovat mozek. O nějaké propagandě nemůže být řeč, když je film zasazen historicky do období, kdy se tyhle výtržnosti konaly.

https://www.hollywoodreporter.com/news/suburbicon-real-life-racial-battle-inspired-george-clooneys-film-1034430

 

Prostě ta story ohledně černošské rodiny je ok, protože tak se dělo místy po celých USA. Je třeba rozlišovat "pravdu" a propagandu, tenhle film je ok, zatímco třeba Detroit 1976 je totální komoušská propaganda. Tak odporná, že vyslověně lže a popírá historická fakta a souvislosti.

https://www.csfd.cz/film/455643-cernobila-spravedlnost/prehled/

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Výborný film pro inteligentního náročného diváka, čemuž odpovídá i zdejší hodnocení, průměrný divák tento film nedokáže docenit. Skvělá hořká komedie pro bystrého a inteligentního diváka, který má rád ironii. Vřele doporučuji.

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

hippie2222

Tak vidíš tím černoškom sa zrejme medzi tými bielymi "rasistami" žilo lepšie než medzi ostatnými černochmi. Alebo prečo sa snažia dostať preč z černošského "územia"? Možno sú iba rasisti.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ajéje, ovečky uviděly černoušky v situaci padesátek v usa, propojily si to se svým okamurovským myšlením a začaly bečet béééé, propagandáááá! Odtud taky to nízký hodnocení filmu. Přitom je to jenom další skvělá Coenovka, Cloony to režií nepokazil. Dal bych čtyry, ale kvůli ovečkám dávám i pátou. Bééééé! :-D

na příspěvěk reagoval Gryphon

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

Čistá propaganda. Bieli sú zlí, a čierni sú dobrí. George Clooney hovorí, že bieli odmietajú žiť s čiernymi na základe rasových predsudkov. A pritom úplne ignoruje kriminalitu, ktorá je jedným z hlavných dôvodov odmietania. Oproti tomu bielu kriminalitu vo filme ukazuje v celej kráse. Nezmyselný koniec len potvrdzuje, že film nemá žiadnu hlbšiu myšlienku, než liezť niekomu do zadku. Plným právom je z toho prepadák.

na příspěvěk reagoval Gryphon, dr.horrible, Han_Quintet

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ten film v ukázkách slibuje něco úplně jiného než se tam stane. To teda nic nemění na tom, že to je jen jeden velký bordel.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Clooney a Hlava 22

Clooney a Hlava 22

26.11.2017

Georgi Clooneymu se moc nezadařilo ani s Památkáři ani se Suburbiconem, takže to zkusí jinak - přes televizi. Jeho novým projektem je totiž seriálová adaptace románu Hlava 22, v níž se ujme jedné z… (více)

Coeni píší internetový thriller

Coeni píší internetový thriller

15.10.2016

Bratři Coenovi jsou oscarovými scenáristy a režiséry a většinu času tráví vlastními projekty. Sem tam ale napíší film i někomu jinému a v posledních letech dali dohromady třeba Nezlomného nebo Most… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Reklama

Reklama