Reklama

Reklama

Soukromé pasti - Série 1

(série)
Česko, 2008

Hrají:

Tatiana Dyková, Lukáš Vaculík, Libuše Šafránková, Stanislava Jachnická, Brian Caspe, Ian Hamilton, Daniel Svoboda, Milan Brabec, Jiří Hájek (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série se stala absolutním topem mezi domácími seriály po roce 2000. Ovšem tato skutečnost byla po zásluze zabitá tím kryptofašistickým krokem vydat na 11 DVD 11 dílů z dvanáctidílného celku. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Soukromých pastí se moc nevydařila. I když série začala skvěle, je poněkud smutné, že vrchol a nejlepší díl série přišel hned prvním dílem. Skvostná Vilhelmová tomu dala korunu. I když je nejznámější Tatínkova holčička, která získala i několik ocenění, jsou 3 (ještě s Exmanželkou snadno a rychle) skvělé díly na 12 kousků málo. ()

Reklama

Galerie (118)

Zajímavosti (3)

  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)
  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)

Reklama

Reklama