Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka práv Žaneta si přivydělává jako luxusní společnice. S tímto druhem obživy chce skončit, jakmile dostuduje. Je možné, aby ji minulost v budoucnosti nedostihla? (TV Nova)

Recenze (6)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší problém Fajn brigády je samotná Sanda Nováková. Tam, kde v Něžném vetřelci excelovala Vilhelmová, to Nováková totálně neutáhne a film, nebo spíš díl, ztrácí z toho nejzákladnějšího důvodu, v hlavní postavě. K tomu mi přišlo, že, na rozdíl od prvního dílu, byl tady šíleně táhlý úvod, než se něco začalo dít. Konec je pak sice předvídatelný, ale hlavně nechtěně vtipný. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ACHTUNG - SPOILERS! V mnoha případech u Soukromých pastí zabíjí pointa příběh - třeba zde jsou skoro všechny vedlejší postavy příbuzné nebo známé s Žanetiným nastávajícím manželem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby Nováková robila skutočne luxusnú spoločníčku, nezaplatím ani tri koruny. A Polákovej ani tri haliere, našťastie som ju tu nemusel vidieť v tomto diele veľakrát. Páčilo sa mi ale spracovanie, ktoré otvára opäť silnú tému, o ktorej sa vo všeobecnosti vie, no nikto ju nerieši a prostitúcia medzi študentkami kvitne, že už pomaly nebude dostatok zákazníkov. Jediným mínusom je, že sa to tu zobrazuje, že ony sú vlastne obete, hoci sami a dobrovoľne to robia, vedia, čo to obnáša, no na brigádu niekde do fabriky za desaťkrát menej peňazí sa im nechce. Na túto tému je ale špičkový jeden francúzsky 5-hviezdičkový film „Len 17“ (2013). ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvrácená strana profese společnice. Na jedné straně velké peníze, na druhé straně nikdy nevíte, kdy potkáte někoho, s kým jste spala. Jen málokteré se povede přestat. ()

Reklama

Reklama