Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třiatřicetiletá Eva se poprvé v životě opravdu zamiluje – do své kolegyně. Objevená vášeň a láska úplně změní život Evě i její rodině... Ale už není cesty zpět. (TV Nova)

Recenze (7)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší Soukromé pasti. Nemůžou za to ani tak nesympatičtí herci, ale i scénář, protože změna orientace manželky proběhla, nekecám, za 5 minut a než jsem se nadál už byla ve třídě na zemi. Příběhově bohužel slabší, protože jednoduše se příběh za 59 minut posunul jen minimálně, a ani finální "šok" nebo spíš rozseknutí bylo takové nijaké. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teplá lobby a Norisová vo svojej vizuálne najkrajšej podobe. Celé to nebolo ale odohrané uveriteľne a v podstate príbeh vhupne do toho rýchlo bez toho, aby vysvetlil predošlé súvislosti. Nie veľmi vydarená časť práve kvôli tomu, že sa ide k jadru veci príliš rýchlo. Navyše nejaké nožné hrátky v škole pod stolom, to by snáď nijaký profesionálny učiteľ nerobil, a ani hlúposti v kine nevyzerali dvakrát dôveryhodne. Táto časť nejde vôbec do hĺbky, v kuse rieši len ženské bozkávačky a pud je samozrejme menej ako rodina. P.S. Hlavne že dookola omieľajú, ako je to vrodené, no v každom druhom filme si svoju poruchu uvedomia až po 30-40 rokoch. Dovtedy nevedeli, čo ich vzrušuje? Tak to je divná vrodenosť. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slušný, a myslím si, že i dost realistický, díl Soukromých pastí. Manželka a matka dvou malých dětí se zamiluje do kolegyně v práci. Její manžel si z toho zpočátku dělá legraci, později ale prozře a začne se mstít. Eva neví, jak dál, protože velkou podporu nemá ani u své lesbické přítelkyně. Ta si jejich život představuje úplně jinak a hlavně bez dětí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama