Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život je krásný, ale je třeba vědět, kdy přestat. Obětavá kardioložka Marie a charismatická novinářka Sylva - ty dvě dohromady jsou přesně to, co spisovatel Jan celý život hledal. Jenže teď už je fatálně fascinován jinou dámou: Smrtí. Která z nich Jana získá? (TV Nova)

Recenze (8)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná fáza, kde Cibulková vyzerala ešte dobre. A Bartoška vyzerá dobre dodnes, ak nie ešte lepšie. A to je jediné pozitívum. Ako hovorí bubun, je to až miestami nechutné, celé to je len o kultúre smrti, ľútosť to vo mne nevzbudilo ani na sekundu. Ten chlap mal v sebe len pýchu a nevážil si nič, len pôžitky. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na tohle se skoro nedalo koukat, jak to bylo chvílema až nechutný. Vždycky si vybavím slova Adriana Molea: "Zplihlí milenci si vyměnili vášnivé pohledy." Navíc to, jak si to Bartoška s Cibulkovou nastavil a jak si to zjevně omlouval, to je pro mě hnus... Cibulková pěkná mrcha... to si řiká kamarádka? Tenhle díl byl pro mě čirý utrpení, všechno špatně, umělý emoce, trapnost, zbytečná rozvleklost, předvídatelnost. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna sledovač nováckých seriálů, ale na toto jsem mrkl kvůliva autorce předlohy a scénáře paní Mileny Holcové, která se mi jeví pořád zajímavější a nemýlil jsem se. Sice aktéři jsou ze sfér, které neodpovídají většině z nás, ale nešť – popis životních kliček byl děsivě dokonalý. V pácu mám ještě jeden kousek této řady. ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Asi som celý život...nič nepochopila. Milostný trojúhelník, který každému tomu jedinci strašně moc dal, ale i neuvěřitelně dost vzal. Jeden od druhého ukradl si touhu. Touhu milovat, touhu pomáhat, touhu žít. Ty vztahy zamotaly se tak, že pak již nikdo nevěděl, kde je začátek a kde je (tomu všemu) konec. Skladba v mollové tónině o lásce bez štěstí, které by se v jejím závěru mohlo objevit. Přesně takové dílo jako je tento televizní film by si zasloužilo více prostoru, více času rozehrát svůj part naplno. I tak však na tom mále, co mu bylo dopřáno, jsem viděla herecký koncert Jiřího Bartošky, Vilmy Cibulkové a především pak brilantní Emílie Vášáryové. Její herecká úloha byl pro mne nejzajímavější nejen barvitostí její postavy, ale především jemností a přesností s jakou dokázala svou s obětavostí křehkou Marii vykreslit a přivést k životu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama