Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Můj otec mě miluje. Komu to mám říct? Patnáctiletá Veronika konečně žije ve fungující rodině. Její matka našla báječného partnera, který je i skvělým tátou... dokud se však Veronika nezačne proměňovat z holčičky v ženu. (TV Nova)

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečný cyklus Veřejných léček má ve svém repertoáru jednu jedinou povídku, které jsem ochoten udělit hvězdičku. Všechny ostatní posílám do kanalizačních vod. Tahle je o úchylném otčímovi, který má bídácky spadeno na nevlastní dceru. A ten jeden bod si vysloužil Mirin Etzler. Tak odpudivou figuru česká komerční tvorba nepamatuje. A mám pocit, že on sám už je nyní natolik známý, že by podobnou roli už dnes dozajista nevzal. Mám pocit, že byl nadržený snad i doopravdy. A tak ho můžeme obdivovat/nenávidět, kterak ukájí svůj chtíč na (tehdy naprosto neznámé) Berenice Kohoutové, která hrála náctku. Příběh nemá žádné extra zakončení, určitě šlo při té herecké přesvědčivosti s celým tabu tématem pracovat v mnohem skandálnějších intencích. Celé je to blbě a bídně natočené (zhruba na takové úrovni, jak kdyby se tv Barrandov pokusil ambiciozně natočit soft pornáč), ale Etzler je výstavní nechuťák, který raději ztvární obtloustlou a prázdnou figuru "lékaře" v kreténském seriálu na počkání, než by se znovu pustil do podobné kontroverzní šílenosti, po níž by se mohl stát štvancem diváků, kteří se do příběhu příliš vžili. 1/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak otecko, ktorý má rád dcéru ako ju má rád Woody Allen. Veď ten si ju nakoniec aj vzal. Je to ťažká téma a miestami to bolo naozaj nechutné, úchylné, odporné. No Etzler sa na túto rolu perfektne hodil. Svojím uslintaným pohľadom mi pripomenul, prečo by pedofili mali visieť na kandelábroch. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl Soukromých pastí je možná nejlepší, přestože jeho sledování bylo často utrpením. Nejhorší je, že Miroslav Etzler na toho úchyla skutečně vypadal a skoro nevěřím, že by ve skutečnosti byl jiný. Vanda Hybnerová v roli nejisté matky, kterou stále bolí hlava, byla taky dobrá. Bereniku Kohoutovou jsem s probíhajícím dějem litovala stále víc a nakonec úplně nejvíc. Asi už se dlouho na tento díl nepodívám. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Více než obdařená tvůrkyně novodobých hitů Berenika Kohotouvá ve své nejlepší písni rýmuje "myslíš, že mám trojky, ale já mám dvojky, jde to blbě poznat, když dělám stojky," přičemž ale tento díl série poukazuje na to, že má ve svém nízkém věku minimálně "šestky," čehož si vydatně všímá její nevlastní otec Miroslav Etzler. Scéna v koupelně i s ukázaným Bereniky Venušiným pahorkem patří ke zlatému fondu novácké kinematografie. Konec je epický. Já tleskám. (Jediné co mi vadilo je otravná hudba.) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatínkova holčička je širokou veřejností považovaný za vrchol celého cyklu Soukromých pastí. Vůbec nesnižuji herecký výkon Miroslava Etzlera, ten byl v roli úchylného otčíma opravdu přesný, mě ale v tomto dílu chybí nějaký finální šok. Osobně jsem byl přesvědčený, že film skončí tím jediným tragickým východiskem, ale místo toho skončil tak nějak bez konce. Což o to, mrazivý ten závěr je a když nad tím budete přemýšlet, tak je i dost tragický a smutný, ale chybí mi tu ten wow efekt, který by tento díl jen podtrhl. ()

caba

všechny recenze uživatele

Nemohu dát žádné hodnocení.  Otřesné a ukoučené tak ,že bych je zavřela a né takový konec.Těžko jsem se dodívala  a nakonec zuřila ,co vše projde takové bestii.Matka slepá ,hluchá a blbá. ()

Eire 

všechny recenze uživatele

Asi najlepsia cast tohto serialu. VANDA bola uplne skvela, teda hnusna, teda super zahrana MRCHA. Aj Etzler zvladol zaporaka na 1*. 90% ()

Yze

všechny recenze uživatele

Etzlera nemám rád už od přírody,všechny ty slizké role na něj sedí...Ale tady se ve mě vařila krev,ani to nemůžu bodově ohodnotit,protože ve mě převládají smíšené pocity... ()

Nick321

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(pozor, obsahuje spoiler!) Nojo, když je manželka frigida a nevlastní dcera pěkně rostlá a kozatá, tak je na malér zaděláno. Etzler zahrál otce úchyla mimořádně přesvědčivě a Hybnerová úplně blbou matku, která mu ještě nahrává do karet, jakbysmet. Konec by se dal vysvětlit slovy "Rodinka, která má nyní svoje tajemství, dcerka musí držet tatínkovi, a tu malou to jednou asi čeká taky. Hlavně aby rodina držela při sobě" ()

Reklama

Reklama