Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chci s tebou dítě a udělám si ho sama. Třicetiletá Kristýna se snaží otěhotnět s přítelem Markem, ale nedaří se. Procedury umělého oplodnění zničí vztah, ale Kristýnina touha po dítěti je silnější než okolnosti. (TV Nova)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak keď chcete mať dieťa a máte pocit, že vám tikajú biologické hodiny, potom ak ste Issová, určite by ste si nemali vybrať za partnera krivookého drúka, ktorý môže byť akurát tak hrdý, že práve s ním chcete mať dieťa. Preto sa divím, že to riešila takto, každý druhý na ulici by jej dieťa zrobil zadarmo a bez rečí. Námet zaujímavý, ale spracovanie mi šlo na nervy. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řešení etického problému, zda Marek je nebo není otcem dítěte, které bylo počato bez jeho souhlasu (a bez jeho přítomnosti). Zahráno tak na tři hvězdičky, ale za téma jednu přidávám. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mít doma ženskou, kterou hraje v tomto filmu Issová, tak kvůli jejímu chování zdrhám mnohem dřív... Proč se, proboha, v týhle sérii filmů chovaj ženský jako krávy? Ony teda ty mužský charaktery taky nic moc, ale z ženskejch se zde dělaj samý hysterky, nebo něco si neustále vynucující neurotičky, popř.oboje najednou, normálního dialogu většinou neschopny. Plus teda ty vstupy s mluvením do kamery taky nebyl nejlepší nápad. Spíš by to chtělo lepší dramaturgii a mnohem lepší scénář. Proč tam byla ta vedlejší postava laboranta, kterého hrál Jaromír "nikdy nechcípnu" Nosek, nechápu. A nakonec se tý káče Issový za tu boudu, co na něj ušila, Tonda Blaník ještě omluví. Výborný. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marek Daniel je skvělý jako Blaník. Komediální role mu sedí jak ulitý, má pro to prostě obličej a výraz, ale jakmile po něm chcete aby hrál vážné role a k tomu ho ještě omladíte, vypadá to prostě šíleně divně. Při sledování Ukradené spermie jsem nevěděl, jestli se mam tomu smát nebo kroutit hlavou. Možná to je tím, že nejsem ženská, se kterou cloumají hormony, ale to je už na tvůrcích, aby z toho udělali dobrý díl. Ne tohle. ()

Reklama

Reklama