Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak z ničeho nic přijít o manžela a nezešílet... Manžel odešel od rodiny náhle a bez varování za mladší ženou. Pro Hanku je to šok a rána pod pás a vůbec netuší, jakými tragikomickými peripetiemi si bude muset projít, než se zbaví závislosti na manželovi, kterou si ani neuvědomovala, a dokáže se postavit na vlastní nohy. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušné zakončenie série s výborným hereckým výkonom pani Brodskej. Uveriteľná nebola len svojim výkonom, ale scenár dobre zobrazil, ako to reálne v takých situáciách môže vyzerať. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tereza Brodská hraje šokovanou a bezradnou ženu skvěle, její zoufalství bylo až protivné. Michal Dlouhý v klasické roli muže, co je nad věcí, taky nezklamal. Úžasná světácká maminka v podání Jitky Molavcové. No a skvělý konec, který potěšil. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále "první" řady se celkem vydařilo. I když se nejednalo o nějaké závažné téma, může to potkat kohokoliv z nás. Partner přijde domů a řekne, že se chce rozvést. Zamává to s kdekým. Pokud se nepletu, tohle je jediný díl, který končí vyloženě šťastně. I když šťastně, šťastně jen pro hlavní ženskou postavu, chlap to celkem projel :-) ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Zhruba na úrovni Bakalářů. Podle zdejšího hodnocení jsem čekala víc. Tereza Brodská standardní, Michal Dlouhý nemastný neslaný. Potěšila mě Jitka Molavcová, té tyhle role vyloženě padnou (viz Saturnin). ()

Reklama

Reklama