Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komunikovat s lidmi je těžké. Virtuálně je to nějak snazší... a nebezpečnější. Jakub ví o Adéle všechno. Adéla ani neví, že Jakub existuje. Přesto se jím nechá nasměrovat do jeho bytu jako podnájemnice. Ve skutečnosti ale Jakubovi Adéla uniká, a tak musí přitvrdit. Platonická láska a virtuální hra se mění ve skutečný horor. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (9)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se v minulém dílu obával dobrého konce, tady jsem jim ho naopak přál. A tentokrát zase marně. Hádek je v roli úchylého ajťáka excelentní, je natolik zápornou postavou, a spolubydlící pravým opakem, že přejete, aby se na konci všechno vyřešilo, hodní byli spolu a zlý ideálně v base. Na závěr nesou Soukromé pasti i zamyšlení co všechno dáváme na internet, a v dnešní době to myslím platí 2x tak moc jako v roce 2011. Já bych všechny ty fejsbůky zakázal! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejpovedenější díl Soukromých pastí má na svědomí, jak jinak, Jan Prušinovský. Mladý, moderní tvůrce vytvořil část se stejnými vlastnostmi a to, co předvádějí herci, obzvlášť Kryštof Hádek, je lahůdka. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud depresivní příběh na konec. Zkrácená druhá řada mapuje pomstu, odvahu, zodpovědnost, ale i posedlost. A náš oblíbený Kryštof Hádek hraje absolutně excelentního zákeřného introverta. Plesl a Vyorálek jsem mu dobrými parťáky. V miniatuře zde zazářila i Hana Maciuchová, která v pouhých třech obrazech sehrála roli, jakoby na ní měla celý film. Nu, není radno státi se objektem zájmu někoho i z oddělení IT ;) Mějte se na pozoru. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak keby že som ženská a Hádek pri obhliadke bytu na mňa takto úchylne kuká, tak to ostanem radšej bezdomovkyňou. Ale inak výborný prípad, taká ukážka v malom, ako môže internet, web, falošné profily zničiť život a ovplyvniť mnoho ľudí a udalostí. A to bolo natočené už skoro pred 10 rokmi. Dnes už je technika ďaleko vpred. A žiaľ, mám pocit, že sme zahltení skôr jej zlými dopadmi. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko zastaralé, ale přesto stále aktuální. Počítačový expert Hádek se zamiloval do krásné Adély a rozhodl se buď anebo. Buď bude jeho nebo jí udělá ze života peklo. A hádejte, jak to dopadlo. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdička navíc za to, že když se probudí Beretová po kalbě, tak opravdu vypadá jak po kalbě, což ve filmech nebývá zvykem, a za dnes již klasickou epizodu Přátel - Jak chtěl být Ross opálený. Jinak celkově o dvě třídy lepší, než předchozí epizoda, ačkoli schematický je to taky dost. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Kryštof Hádek skutečně dobře zahrál hlavní postavu včetně jejich vlastností. Dost temný příběh, až děsivý, ale je to zkrátka realita, která klidně může nastat. 100% ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

"A teď když mě znáš , víš co ode mě čekat."  Pěkně ho zahrál Kryštof stalkera. Věřil bych , že takhle to leckde i může fungovat ve 21. století... ()

Reklama

Reklama