Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dobrej díl byl, když tam hrál Etzler, a Kohoutková... jmenovalo se to mám dojem tatínkova dceruška...

na příspěvěk reagoval Sylviiii

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Tedy české filmy a seriály opravdu nevyhledávám, ale musím říct, že Soukromé pasti jsou asi tím nejlepším počinem v poslední době :) 

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

To končí dílem s Hádkem? To mi příjde nějak málo na druhou séerii :-/, ale v programu další díly nevidím

Prod1gy

Prod1gy (hodnocení, recenze)

prestavam tuhle feministickou hovadinu sledovat, videl jsem asi 10 dilu a v kazdem dile jsou zeny chudinky a obeti muzu (nasilniku, vrahu, nevernych manzelu, pronasledovatelu atd)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Teda, Kryštofe Hádku, ty jseš teda dobrý oplizlý slizoun, co otravuje holku na internetu, když už hraješ za jeden večer 2x na Nově, tak se kouknu i na ty tvoje Bobule :) Jinak slušná dobrá první série, ale viděla jsem jen pár dílů a ne vždy celé díly, musím kouknout i na další, zatím za dvě hvězdy.

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Na současné poměry celkem dobré, někdy více, jindy méně. Většinou velmi přesvědčivě zahrané. Nikoho to přímo neobviňuje, nicméně z příběhů jasně vyplývá, že nedodržování určitých morálních zásad vede ke katastrofě stejně jako nedodržování pravidel silničního provozu...

nicky.2000

nicky.2000 (hodnocení, recenze)

Geniální nápad, skvělé herecké obsazení, parádní zpracování... Některým dílům bych s klidem dala plný počet, ovšem jiné zase byly slabší. Málokdy mě ale něco tak zaujme jako tento cyklus. Smutnou pravdou bohužel je, že surově popisuje osoby, věci, dění..., na které člověk často sám narazí, ať už osobně nebo jako trpící přihlížející u někoho, koho má rád.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

mě těch 65% přijde naprosto adekvátních. po pěti dílech jsem víceméně přestal sledovat, u mě 60% a kdyby to mělo červený hodnocení, tak bych to spíš nechápal.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

pan.Kaplan: To nerozdejchám... :-( . . . No nic, asi si budu muset pustit nějakej pěknej film. A tebe tedy nechám u těch pastí... :-]

pan.Kaplan

pan.Kaplan (hodnocení, recenze)

Zaráží mě, že tenhle seriál má jen 65%. Na druhou stranu, na ČSFD by mě už nemělo překvapit nic... Užijte si to.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

mUy_FragiL (viz komentář): Ale ono mnoho žen takhle na vysoké noze opravdu žije a takhle se opravdu rozhoduje. Jestli prachy nebo dítě. Ono se už skoro nedá najít normální holka co není celý den v práci a bude mít na vás čas více než jednou týdně. To jsou furt jen prachy, prachy a uznání. Na chlapy a děti se kašle. Našla chlapa, má dítě a co ona? Na všechno se vykašle a jde makat na těžké prachy. Až bude stará, škaredá, opuštěná a bohatá tak už bude pozdě.

Bilky

Bilky (hodnocení, recenze)

DUDEK - Sorry, ale stotoznujem sa aj s tvojim nazorom "Díl o prostituci povedený, díl o jiné lásce nehorázná sračka. Martin Dolenský prostě neumí..." tiez tvrdim ze JINA LASKA bola velmi slaba epizoda. Uz to prilis kolise,diel s pedofilom ETZLERom uz zas v norme aj ked naivita 15 rocnej holky s dobre zabezpecenej rodiny (ziadne socky ci rodinka kdesi na samote) mi prisla trosku nerealna.... Chapem ze sa tvorcovia snazia o kontroverzne temy ci rozhodnutia ale niekedy mi charaktery ci prostredie k danej teme proste nesedi a zda sa mi to pritiahnute za vlasy.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

na celou současnou českou seriálovou produkci je to víc než dobrý.

Bilky

Bilky (hodnocení, recenze)

Pre mňa najprv príjemné prekvapenie ale posledné diely príliš kvalitatívne nevyrovnané. Diel s Cibulkovou a Batoškom sqvelý ale diel s Geislerovou úbohý. NApriek tomu JEDINÝ seriál z CZ-SK produkcie ktorý som schopný sledovať. A súhlasím s názorom nižšie (Dudek?) že NORISOVEJ výkon bol DNO :)

Katarine

Katarine (hodnocení, recenze)

Tak ten díl, co hrál teď ve středu (Tatínkova holčička) byl fakt hodně silný. Dost na mě zapůsobil. Nejhorší na tom je, že je až příliš pravdivý, tyhle věci se dějí dnes a denně.

vdv

vdv (hodnocení, recenze)

je to rozhodně lepší než ostatní seriály od Novy, ale ne o dost, stále ještě je to nic moc

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Díl o prostituci povedený, díl o jiné lásce nehorázná sračka. Martin Dolenský prostě neumí...

Zuzanka65

Zuzanka65 (hodnocení, recenze)

Vše co jsem chtěla říci schrnula AngelAngie, takže další slova by byla zbytečná.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

...Jsem se na tu teda do třetice už nee... Co mám dělat? Mám smazat své hodnocení? Bude Nova tak hodná a dá mi nějaký to repete? :-/

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

Škoda, že je Norisová tak bídná herečka, jakmile má začít hrát emoce, tak odcházím zvracet...Ale jinak si pasti držej nadprůměrnou kvalitu mezi českejma seriálama.

Katarine

Katarine (hodnocení, recenze)

Mně se to zatím líbí. První 2 díly super, na Novu až příliš dobré...hodnotit budu až po skončení posledního. Zatím to vidím asi na 3-4*.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Klucí, to je fájne, že se vám to líbí, takové chytré to je a ze života, to je moc príma, i když je to Nova, hotová nová kultůra pro príma lídičky. Vy se fak tak máte. A ty herečky a herci jsou také take fájne, to se úplně vcítíte do těch postav, až se s nima ztotožníte a identifikujete (abych taky použil nějaký to cizí slůvko, že... ;-), to je hotová dezinfekce na ty deziluze a fLustrace z běžnýho nezáživnýho všedního každodenního žití, nebo co to máte... .o)))

tommmot

tommmot (hodnocení, recenze)

no zatial je to super a obe casti sa mi pacili, druha viac...ja len dufam ze sa to nejak nezvrtne a udrzi si to kvalitu

k.rakonos

k.rakonos (hodnocení, recenze)

2.díl velmi slušný, i kritika tento televizní cyklus velmi dobře hodnotí, žádné sladké závěry, tvrdej život.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Přijdu k televizi a další seriál ze života. Z obyčejného života. Opět ti obyčejní lidičkové, co se utápí ve své obyčejnosti. Na opravdu zajímavé hrdiny si budeme muset ještě počkat. Ale ejhle, ono je to natolik dobře napsané a celé natolik autentické, že je to jeden velký políček ostatní české seriálové tvorbě.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

krypton22: "Jsi to, jak koukáš" . . . Přísloví... ;-) . . . :o)))

Pája=)

Pája=) (hodnocení, recenze)

Upoutávky velice povedené...a herecké obsazení slibuje něco víc než na co jsme u Televize nova a prima zvyklý.

TakeItEzy

TakeItEzy (hodnocení, recenze)

Hvězdami to je nabité až až, ještě aby to bylo taky tak dobré. Nova zatím nic dobrého v seriálové oblasti nevytvořila.

cent

cent (hodnocení, recenze)

Ukázka mě docela navnadila, což se u Novy nestává často.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama