Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze uživatele Big Bear k tomuto seriálu (1)

Soukromé pasti (2008) 

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama