Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze uživatele igi B. k tomuto seriálu (1)

Soukromé pasti (2008) 

Tak to je zase fak jak ze života... :-[.. A ještě toho bude nově jedenáct (Nova jebenás ;-) dílů! Celkem tedy dvanáct hodin (b)analit coby obraz / odraz doby, v níž někteří teda jako takhle že nějak mají podle Novy žít... ALE! Ono nakonec je to opravdu jedno, že je to takové jednooké mezi slepými. Protože - ač se to sice >tváří< , že o něco jde - je to zase jenom taková umělá hra na umění, rádoby živoucí story vycucané z palce, klišé na klišé, rutinní >trendy< televizáčtina... Nic víc... :-/ - - - P.S. (Ad 1. díl) Psina je, že T.V. se nakonec přes všechny ty TV srajdy, ve kterých už dělala velkou hérečku, pročudlila až do serriálového novodráma! To je teda fakt past. Takový malý novoidní psycho. Tak "bajbaj" Táňo... :-/ - - - (Ad 2. díl) Tož v druhé partii jsme se mimo jiné dozvěděli, že muži jsou "...fLustrovaní..."(Langmajer) a tchán "...potenciONální..." (Nováková) . . . 8-o . . . Hotovej flus na onál... :-/ . . . Nováci inťáci musí onanovat blahem... .-( - - - (Ad 3. díl) Ne-vi-děl 8-o ! ! ! Můj život ztratil smysl. A tak lezly lezby, pani Norisová, chuck kuck kuckykucky... :,-/ - - - - - (Poprvé viděn první - a v tu chvíli i s pocitem, že nejspíš i poslední - díl 10.9.8... /haha, to je úplně symbolicky "od desíti k..." :-/, původní komentář zde jako třetí - 10.9.2008... - - - Doplněno 18.9.2008: Nu, podlehl jsem a protrpěl i tu dvojku, do třetice všeho dohoven... - - - Doplněno 25.9.2008:  Nu, všechno je zas asi jak má být... ;o) - - - Doplněno 2.10.2008:   (M.;-)P.S.:  M-A-S-T-I-T  P-A-S-T-I  ! ! !  Definigitivně...  :o((( ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama