Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze uživatele Arachneuss k tomuto seriálu (1)

Soukromé pasti (2008) 

Na Soukromých pastích je jasně vidět rozdíl mezi herci jenž v nich hrají a herci Ordinace z Růžové zahrady. Zatímco v Ordinaci hrají druhořadí herci, co se na své scény a role připravují pár hodin, takže pak předvádějí grimasy, umělé emoce a naprosto odporné vtipy, tak v Pastích hrají herci prvořadí, herci co mají roli jen jednu v jednom díle a na tu se připravují dny a týdny, takže jsou Vám (alespoň mně) sympatičtí, chápete jejich činy a emoce jenž hrají, jsou kurevsky hodně přesvědčivý. ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama