Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze uživatele bubun k tomuto seriálu (7)

Jiná láska (2008) (S01E03) 

Přitažené za vlasy, schematické, a stereotypy, proti kterým se tady hysterka Norisová tak bouří, to podporuje - akorát ne nejvíc ty genderové. Pobavil Mrázek z Redakce v roli policisty, ostatně celá ta scéna, kdy Rašilov zavolá na Stivínovou poldy, byla úsměvná. Potěšila ZŠ Emy Destinnové. ()

Láska v moll (2008) (S01E05) odpad!

Tak na tohle se skoro nedalo koukat, jak to bylo chvílema až nechutný. Vždycky si vybavím slova Adriana Molea: "Zplihlí milenci si vyměnili vášnivé pohledy." Navíc to, jak si to Bartoška s Cibulkovou nastavil a jak si to zjevně omlouval, to je pro mě hnus... Cibulková pěkná mrcha... to si řiká kamarádka? Tenhle díl byl pro mě čirý utrpení, všechno špatně, umělý emoce, trapnost, zbytečná rozvleklost, předvídatelnost. ()

Malý terorista (2008) (S01E06) odpad!

Strašný. Mizerný. A souhlasím s uživatelem godycz, tenhle Mišík je, a už tehdy byl, otravnej. A dneska je k tomu ještě samolibej. ()

Ukradená spermie (2008) (S01E08) 

Mít doma ženskou, kterou hraje v tomto filmu Issová, tak kvůli jejímu chování zdrhám mnohem dřív... Proč se, proboha, v týhle sérii filmů chovaj ženský jako krávy? Ony teda ty mužský charaktery taky nic moc, ale z ženskejch se zde dělaj samý hysterky, nebo něco si neustále vynucující neurotičky, popř.oboje najednou, normálního dialogu většinou neschopny. Plus teda ty vstupy s mluvením do kamery taky nebyl nejlepší nápad. Spíš by to chtělo lepší dramaturgii a mnohem lepší scénář. Proč tam byla ta vedlejší postava laboranta, kterého hrál Jaromír "nikdy nechcípnu" Nosek, nechápu. A nakonec se tý káče Issový za tu boudu, co na něj ušila, Tonda Blaník ještě omluví. Výborný. ()

Nezabiješ (2011) (S02E01) 

Čtyři s odřenejma ušima a jen v kontextu scénáristického bahna Soukromejch pastí. Ale je fakt, že u této epizody jsem se tolik nestyděla, že náležím ke stejnému živočišnému druhu jako tvůrci. ()

Útěk (2011) (S02E03) odpad!

V podstatě už první záběr mi měl naznačit, že mě to bude srát. Plus plejáda nesympatických herců (Polákováááárgh, Podzimková, Dyk) hrající nesympatické postavy... btw Poláková tancuje jako kdyby měla nějaký nervový záškuby, ovšem parta komparzistů má hrát, jako že se jim to líbí, tak jsem možná mimo já. Nejvíc mě pobavila Dykova hodnotící hláška:"Uznávaný básník a SITUACIONISTA..." Co to sakra je? A poučení? - A takhle to ty běhny dělaj. A když je Dyk debil, pardon, postava, kterou hraje, tak se holt nemůže divit. K tomu všemu otravná hudba. Poznámka na konec: když jde Dyk na výstavu maleb své expřítelkyně a soustředěně na ně zírá, už jsem čekala, že se za jeho zády objeví Munzar se slovy: "Máš tejden zpoždění..." ala Dnes v jednom domě https://www.youtube.com/watch?v=e3zhNpmA1oM&ab_channel=skolnikrasneradio ()

V síti (2011) (S02E04) 

Hvězdička navíc za to, že když se probudí Beretová po kalbě, tak opravdu vypadá jak po kalbě, což ve filmech nebývá zvykem, a za dnes již klasickou epizodu Přátel - Jak chtěl být Ross opálený. Jinak celkově o dvě třídy lepší, než předchozí epizoda, ačkoli schematický je to taky dost. ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama