Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Gemini 

všechny recenze uživatele

TV Nova vstoupila do vod, které dosud patřily jen ČT, a začala produkovat televizní tvorbu nezábavního charakteru a nepapundeklového prostředí. Dala svému Plaváčkovi do vínku herce když ne dobré, tak za dobré považované, a stylem "střídavě oblačno" zkompilovala sérii tu více, tu méně dramatických příběhů, z nichž některé nejen že by neměly, ale troufám si říct, že skutečně nebudou, zapomenuty. Žádný díl nebyl vyloženě špatný - pouze prostituční etuda Sandry Novákové byla jak z laciného románu a až na některé rekvizity byla těžce nepůvodní...a hlavní roli hrála Sandra Nováková, která pro mě patří do zmíněné skupiny "ne dobrých" hereček. Ale vyvažme tento největší krok vedle hned prvním dílem o mladé ženě, volící mezi rodinou (tak nějak dvoučlennou) a kariérou, vynikajícími výkony Zuzan Stivínové a !!!NORISOVÉ!!! v díle o problému s orientací, a - jak jinak - Tatínkovou Holčičkou, která byla notně studenou sprchou hlavně díky odporně přesvědčivému Miroslavu Etzlerovi, a pro Soukromé Pasti jako celý cyklus prostě nemůžeme jít pod 70%. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V době svého vzniku byly Soukromé pasti oslavované, mnou ovšem zatracované. Dal jsem si po letech poctivé opakování a mé hodnocení není tolik příkré, ovšem i tak je mi líto, většina částí jsou víceméně klišovité příběhy, jakých je dvanáct do tuctu a v nichž si nova hraje na umění a jak se teď říká "quality TV." Více v mých komentářích u  jednotlivých dílů. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teprve první díl, resp. už druhý, v pořadí a musím tedy říct, že si mi to docela líbilo..Aktuální námět i téma, ale dobré i samotné zpracování zdařilé i po vizuální stránce. Na Novu nezvykle zvučný herecký ansámbl, vesměs civilní herecké výkony. Zatím tedy hodnotím tento novácký projekt vyloženě o ženách a pro ženy kladně, určitě se jedná o nadprůměr z takto už podprůměrné novácké seriálové produkce..Možná by to jen chtělo v některých úlohách obměnit některé herce, poněvadž vidět stále ty stejné obličeje pořád dokola s vlastním podvědomím, že právě na tu svou určitou roli nemají nebo se tam nehodí, mi jako divákovi nedělá dobře:-( Uvidíme, co bude dál, ale jak říkám, zatím je nastavená laťka dost vysoko.... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nezáživné, nudné. Díl, který mě alespoň trochu bavil, byl Tatínkova holčička. A to z důvodu kvalitního hereckého výkonu Miroslava Etzlera. Jinak je to bída. 20% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tak to je zase fak jak ze života... :-[.. A ještě toho bude nově jedenáct (Nova jebenás ;-) dílů! Celkem tedy dvanáct hodin (b)analit coby obraz / odraz doby, v níž někteří teda jako takhle že nějak mají podle Novy žít... ALE! Ono nakonec je to opravdu jedno, že je to takové jednooké mezi slepými. Protože - ač se to sice >tváří< , že o něco jde - je to zase jenom taková umělá hra na umění, rádoby živoucí story vycucané z palce, klišé na klišé, rutinní >trendy< televizáčtina... Nic víc... :-/ - - - P.S. (Ad 1. díl) Psina je, že T.V. se nakonec přes všechny ty TV srajdy, ve kterých už dělala velkou hérečku, pročudlila až do serriálového novodráma! To je teda fakt past. Takový malý novoidní psycho. Tak "bajbaj" Táňo... :-/ - - - (Ad 2. díl) Tož v druhé partii jsme se mimo jiné dozvěděli, že muži jsou "...fLustrovaní..."(Langmajer) a tchán "...potenciONální..." (Nováková) . . . 8-o . . . Hotovej flus na onál... :-/ . . . Nováci inťáci musí onanovat blahem... .-( - - - (Ad 3. díl) Ne-vi-děl 8-o ! ! ! Můj život ztratil smysl. A tak lezly lezby, pani Norisová, chuck kuck kuckykucky... :,-/ - - - - - (Poprvé viděn první - a v tu chvíli i s pocitem, že nejspíš i poslední - díl 10.9.8... /haha, to je úplně symbolicky "od desíti k..." :-/, původní komentář zde jako třetí - 10.9.2008... - - - Doplněno 18.9.2008: Nu, podlehl jsem a protrpěl i tu dvojku, do třetice všeho dohoven... - - - Doplněno 25.9.2008:  Nu, všechno je zas asi jak má být... ;o) - - - Doplněno 2.10.2008:   (M.;-)P.S.:  M-A-S-T-I-T  P-A-S-T-I  ! ! !  Definigitivně...  :o((( ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Hodnocení na základě čtyř viděných epizod. Něžný vetřelec: Celkem příjemný díl, který mě přesvědčil, že i v českých podmínkách zjevně může vzniknout koukatelný televizní film. Jen nechápu, proč je vše proloženo hlavní hrdinkou koukající do kamery. 3* Fajn brigáda: Langmajera mám ráda, proto jsem se na tenhle kousek těšila, ale z nějakého důvodu mi nebyl zrovna blízký, ani mě nezaujal. To povídání hlavních postav přímo do kamery mi leze na nervy stále víc. 2,5* Láska v moll: Zjišťuju, že ani z jednoho mně sympatického herce (v tomto díle Jiří Bartoška) nejspíš na konci epizodky nezůstane příjemný vyrovnaný charismatický muž, který by měl auru "ochranitele". Nemám ke komu vzhlížet a leze mi to na nervy. Ale jinak zatím bezkonkurenčně nejlepší díl podpořený nejen mně bližšími postavami a dějem, ale hlavně ze všech stran výborným hereckým obsazením. 4* Tatínkova holčička: Velmi slušné domácí drama, které by se v případě lehčího protáhnutí děje a zakomponování více postav nemuselo přímo bát ani na plátna kin. Etzlera jsem zatím znala ze všech filmů a seriálů jen jako usmívajícího se sympaťáka a tím zajímavější pro mě byl ve své roli. Toho slizkého úchyla jsem mu věřila na 100%. (A definitivně se mi potvrdilo, že že pokud chci v Soukromých pastech hledat mužskou roli, které budu fandit od počátku do konce, jsem asi na špatné adrese). 4,5* Celkové hodnocení: Za aritmetického průměru mi vychází 3,5*, už jen kvůli tomu, o jak ojedinělý a nadprůměrný projekt se na českých obrazovkách jedná, neváhám zaokrouhlit nahoru. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Na Soukromých pastích je jasně vidět rozdíl mezi herci jenž v nich hrají a herci Ordinace z Růžové zahrady. Zatímco v Ordinaci hrají druhořadí herci, co se na své scény a role připravují pár hodin, takže pak předvádějí grimasy, umělé emoce a naprosto odporné vtipy, tak v Pastích hrají herci prvořadí, herci co mají roli jen jednu v jednom díle a na tu se připravují dny a týdny, takže jsou Vám (alespoň mně) sympatičtí, chápete jejich činy a emoce jenž hrají, jsou kurevsky hodně přesvědčivý. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší český seriál.Konečně se podařilo něco,co se odlišuje od všech vékávéček a podobných hloupostí.Hallelujah. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Miroslav Etzler byl v díle Tatínkova holčička v roli superslizouna alias milujícího otčíma výtečný. Zbytek je nuda, šeď a slabota. 35%. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým televizním divákem. Kdepak, úvahy o tom jestli koukat na Novu či jiný program mě vůbec neberou. Když jsem byl malý, tak za komančů bylo možné koukat na pouhé dva programy v televizi. Proč teda řešit malichernosti, že někde dávají hlouposti. Prostě si vybírám podle typu pořadu nebo filmu a je mi fuk, kde to běží. "SOUKROMÉ PASTI", není to vyloženě pro náročné, na to si to nehraje, ale je to ze života a má to něco do sebe. Pro mě tento cyklus filmů svůj cíl splnil, byť ne složitostí příběhů, ale závažností životních osudů. Mimochodem podíval jsem se na to rád. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není žádné veledílo, ale je to to nejlepší z tvorby TV NOVA. Když jsem to viděl poprvé, nemohl jsem věřit, že opravdu sleduji tuto televizní stanici. Oproti Ulici, či Oridinaci je tento cyklus kvalitativně o několik úrovní výš. A myslím, že dát celé tři hvězdičky za něco pod čím je podepsaná nova, už je něco. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy zajímavé, jiné méně, ale na televizní produkci slušný nadprůměr. Také herecké obsazení se ve většině případů povedlo, ale co mi vadí je sem tam nějaká ta scénáristická berlička a především nevěrohodné a lacině působící promluvy hlavních postav do kamery. Přesto hodnotím veskrze kladně jako nadprůměr v rámci toho, co obvykle můžeme v televizi vidět a určitě se kouknu i na další díly. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Některé díly velmi povedené, jiné průměrné nebo špatné...myslím ale, že na čtyři hvězdy to má ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Tohle se jednou "známkou" hodnotit nedá. To není seriál, ale cyklus příběhů s naprosto odlišnými tématy i obsazením. Podle osoby režiséra a hereckých osobností se také liší (a dost výrazně) kvalita jednotlivých filmů. Některé jsou fakt dobré a překvapivě se vymykají z "Novácké" produkce. Některé ovšem svůj původ nezapřou. Takže - než hodnotit průměrně, počkám, až někoho napadne jednotlivé filmy "osamostatnit". ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Epizody jsou vcelku nevyrovnané, dvě mi přišly výtečné, u třech jsem se dost nudil, zbytek mi unikl. Přesto příjemné zjevení velkého počtu kvalitních českých herců na televizní obrazovce! ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama