Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze uživatele NinonL k tomuto seriálu (17)

Soukromé pasti (2008) 

Poměrně slušný seriál, některé díly byly zajímavé. Dokonce i Miroslav Etzler hrál v díle Tatínkova holčička jako skutečný herec. ()

Něžný vetřelec (2008) (S01E01) 

Slušně zahraný díl o mladé ženě, které se naskytne "Sophiina volba" mezi kariérou a dítětem. Stanislava Jachnická jakožto personalistka byla také velmi realistická, stejně tak Libuše Šafránková v roli potenicální babičky. Jen Lukáši Vaculíkovi jsem to nadšení pro novou šanci úplně nevěřila. ()

Fajn brigáda (2008) (S01E02) 

Odvrácená strana profese společnice. Na jedné straně velké peníze, na druhé straně nikdy nevíte, kdy potkáte někoho, s kým jste spala. Jen málokteré se povede přestat. ()

Jiná láska (2008) (S01E03) 

Celkem slušný, a myslím si, že i dost realistický, díl Soukromých pastí. Manželka a matka dvou malých dětí se zamiluje do kolegyně v práci. Její manžel si z toho zpočátku dělá legraci, později ale prozře a začne se mstít. Eva neví, jak dál, protože velkou podporu nemá ani u své lesbické přítelkyně. Ta si jejich život představuje úplně jinak a hlavně bez dětí. ()

DNA jako důkaz (2008) (S01E04) 

Průměrný díl s protivným Budařem, uřvanou Voříškovou a hysterickou Bydžovskou. Děj zpočátku zajímavý, ale postavy to zabily. ()

Láska v moll (2008) (S01E05) 

Moc pěkný díl Soukromých pastí. Jiří Bartoška v roli slavného spisovatele a dvě ženy v jeho životě. Po letech tvorby a slávy ho postihne mrtvice a je upoután na invalidní vozík. Která z jeho žen mu pomůže splnit poslední přání? ()

Malý terorista (2008) (S01E06) 

Souhlasím s negativními komentáři. Tento díl se příliš nepovedl, happy end vskutku velmi trapný. A celkově nic moc. ()

Tatínkova holčička (2008) (S01E07) 

Tento díl Soukromých pastí je možná nejlepší, přestože jeho sledování bylo často utrpením. Nejhorší je, že Miroslav Etzler na toho úchyla skutečně vypadal a skoro nevěřím, že by ve skutečnosti byl jiný. Vanda Hybnerová v roli nejisté matky, kterou stále bolí hlava, byla taky dobrá. Bereniku Kohoutovou jsem s probíhajícím dějem litovala stále víc a nakonec úplně nejvíc. Asi už se dlouho na tento díl nepodívám. ()

Ukradená spermie (2008) (S01E08) 

Řešení etického problému, zda Marek je nebo není otcem dítěte, které bylo počato bez jeho souhlasu (a bez jeho přítomnosti). Zahráno tak na tři hvězdičky, ale za téma jednu přidávám. ()

Smím prosit o lásku? (2008) (S01E09) 

Pěkný díl Soukromých pastí a s pěkným koncem. Bála jsem se, jak to nakonec zprasí, ale nestalo se. Zdena Studenková hraje zklamanou ženu skvěle a Vladimír Kratina je jako obstarožní proutník z posledních sil taky dobrý. Líbil se mi i pan starosta, hlavně když tančil se smetákem. ()

Tři do páru (2008) (S01E10) 

Ač herečku Marthu Issovou nemám ráda, tady roli vdané pipiny hraje velmi dobře. Táňa Pauhofová v roli Emmy je trochu horší a Jan Budař alias manžel a záletník Tonda nejhorší. Ale celkově průměr. ()

Riskantní interview (2008) (S01E11) 

Tentokrát ne moc uvěřitelných obsah. Eliška Balzerová i Veronika Žilková hrají trochu křečovitě, což nepravděpodobnost příběhu ještě umocňuje. Nakonec nejlepší ze všech byla Libuše Švormová jakožto jedovatá babice. ()

Exmanželkou snadno a rychle (2008) (S01E12) 

Tereza Brodská hraje šokovanou a bezradnou ženu skvěle, její zoufalství bylo až protivné. Michal Dlouhý v klasické roli muže, co je nad věcí, taky nezklamal. Úžasná světácká maminka v podání Jitky Molavcové. No a skvělý konec, který potěšil. ()

Nezabiješ (2011) (S02E01) 

Skvělý díl. Jiří Langmajer v roli nešťastného otce docela realistický. Michal Dlouhý opět v roli grázla - výborně stvárněno. Vladimír Kratina jakožto moudrý vyšetřovatel - bezva. Otázka zní: existují vůbec takoví? No a ostatní taky dobří. Takže za mně nadprůměr. ()

Manželství nebo život (2011) (S02E02) 

Lukáš Vaculík si zase jednou zahrál pěkného hajzla. Pan podnikatel, doma manželka služka a rozmazlený synátor. Všeho ale do času a když si jednou najde milenku, manželčinu spolužačku, pohár trpělivosti a tolerance přeteče. ()

Útěk (2011) (S02E03) 

Jakub je schopný fotograf s velkou budoucností. Jen nesmí brát každý kšeft, byť za velké peníze, protože to nevypadá dobře v CV. To mu vždy doporučuje jeho kamarád, který mu shání zakázky. Jakub chodí s Petrou a jsou spolu šťastni. Jenže Petra musí odletět do Barcelony a na Jakuba si brousí zuby pohledná Anežka. Odolá Jakub jejím svodům? Odpověď už asi většinu z vás napadá. A bude muset brát úplně všechno. Třeba i fotit odporné politiky. ()

V síti (2011) (S02E04) 

Malinko zastaralé, ale přesto stále aktuální. Počítačový expert Hádek se zamiloval do krásné Adély a rozhodl se buď anebo. Buď bude jeho nebo jí udělá ze života peklo. A hádejte, jak to dopadlo. ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama