Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Zajímavosti (11)

  • Pro Miroslava Etzlera bylo natáčení epizody "Tatínkova holčička" hodně složité. S rolí se musel dlouho psychicky vyrovnávat. Jak sám přiznal, bylo to pro něho mnohem složitější než pro Bereniku Kohoutovou, pro kterou to byla první herecká role. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Jiná láska" si jednu z hlavních rolí zahrála Zuzana Stivínová, která v době natáčení měla krátké vlasy. Svou roli proto odehrála prakticky celý v paruce. (MTHRFCKR)
  • Epizoda "Tatínkova holčička" vzbudila mimořádný ohlas a v roce 2009 získala prestižní ocenění na 11. Mezinárodním festivalu televizní tvorby v La Rochelle. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Smím prosit o lásku" si hlavní roli zahrála Zdena Studénková. Herečka si na natáčení přivezla své osobní střevíce, a to až ze Slovenska. (MTHRFCKR)

Soukromé pasti - DNA jako důkaz (2008) (epizoda) (S01E04)

  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)

Soukromé pasti - Tatínkova holčička (2008) (epizoda) (S01E07)

  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama