Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál Super zvířátka je zábavný inovativní pořad pro předškoláky, který se začal vysílat na kanálu Nick Jr. V každém dílu se tři školní zvířátka – morče Linny, káčátko Ming-Ming a želva Tuck – vydají na nové dobrodružství. Cestují po celém světě a pomáhají zachraňovat zvířata, která potřebují jejich pomoc.
Stejně jako skuteční předškoláci nemají tito nezvyklí hrdinové žádné nadpřirozené schopnosti, ale díky tomu, že spolupracují, dokážou překonat jakoukoliv překážku. „V čem síla tkví? V týmu!“
Tento pořad je vytvořen pomocí speciální animační techniky využívající fotografie skutečných zvířat. Výsledky jsou okouzlující, snadno zapamatovatelné a skutečně jedinečné. Každý díl je jako miniopereta s nazpívanými dialogy a originálním hudebním doprovodem z pera špičkových skladatelů z Broadwaye. Každý díl navíc vede diváky k týmové práci, empatii, umění řešit problémy a k chápání hudby a humoru. (TV Nickelodeon)

(více)

Recenze (4)

anela.sydarap 

všechny recenze uživatele

Pro předškoláky dobrý seriál. Seznamují se díl od dílu s různými druhy zvířat. Navíc velmi chytlavá ústřední písnička. Dospělák by ale nad tím vším kroutil hlavou, jak přihlouplá by mu Super zvířátka přišla. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Uff, vlezlá písnička a morče s káčetem a želvou na záchranných výpravách. Někdy je to skutečně zábavné, ale častěji naopak takové ... hloupé. Ale samozřejmě hlavní myšlenka, že nejvíc dokážeme, když táhneme za jeden provaz, je silná. ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Wonder Pets teda môžem. Animácia a spracovanie v štýle Angely Anacondy sa tu podľa môjho názoru skutočne hodí. Aj keď koncept každej epizódy je prakticky totožný zatiaľ ma neomrzel. Zlaté zvieratká, veselé pesničky s naozaj kvalitnými textami, fór so zelerom, milá zápletka so zachraňovaním flóry či fauny k tomu dopomáha. Taktiež sa mi páči tématické vydekorovanie triedy, variabilita a prepracovanosť prostredia kam Wonder Pets letia, či už je to NY, Grécko, Oklahoma, bambusový les v Číne alebo nejaká rozprávková knižka (áno, WP dokážu vchádzať do kníh :P). Osobne mi vždy tak trochu nepostačovalo, že zvieratá na zachránenie mali vždy dosť banálne problémy typu: myš spadla do saxofónu, skunk sa zasekol v tŕňovom kríku alebo šteniatko je samo doma a nedokáže sa dostať von a vykonať potrebu. Vždy som chcel WP doviesť do novej úrovne ako napríklad: WP zničia rybársku loď, ktorá loví húfy sardiniek, zachránia laboratórnu krysu pred infikovaním nového smrtiaceho vírusu vedcami, zneškodnia pytliakov čo stopujú v Himalájach rodinku bielych leopardov kôli kožušine, zachránia psa pred zjedením v Juhovýchodnej Ázii alebo ovečku pred zoofilom atď. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Niesom síce na takéto seriály pre predškolákov, ale keď sa zobudím veľmi skoro ráno, neviem už zaspať a tak tieto seriály občas pozerám a samozrejme, nič extra od nich nečakám, ale ani ma neodpudzujú, aj keď sú totálne trápne. Wonder Pets je však jeden z najzaujímavejších a najchytľavejších seriálov pre juniorov a to vďaka roztomilým zvieratkám, animácii a chytľavým pesničkám. Inak to ohodnotiť neviem, keďže príbeh je "klasický" a ničím nezaujímavý. Ale uvedené klady sú na 4*. ()

Reklama

Reklama