Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol (Doris Day) si dala velmi záležet, aby byla pověřena reklamní kampaní na leštící vosk. Přesto zakázku nedostane ona, ale její konkurent Jerry Webster (Rock Hudson). Carol se mu to pokouší vrátit a špehuje ho. (MacGuffin)

Recenze (11)

burina 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejší z trojice filmov, ktoré spolu Doris Day a Rock Hudson natočili, postavy chŕlia smrtiace hlášky od úvodnych až po záverečné titulky, hlavne Tony Randall sa prekonáva. A myslím, že práve tento film bol hlavným zdrojom inšpirácie pre vydarenú paródiu 'Down With Love' z roku 2003. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická hádavá romanťárna. Žádný hit světové kinematografie, ale patří k těm lepším romantickým komediím. Pobavila. Obzvlášť dialog: „Are you taking Mr. Webster with you?“ „No, he's going to San Francisco.“ „San Francisco? Alcatraz!“ ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Aj táto romkom ide presne v šľapajách ostatných komédií s Doris. Tradičné podpichovačky ústrednej dvojky, očakávaný prerod z "hate" na "love", náhodná zámena charakterov... Samé osvedčené ingrediencie komédií tej doby, nič vás neprekvapí a tým pádom ani nič neutkvie dlhšie v pamäti. Dokonca aj tá dvojica postarších pánov, ktorí komentovali postavu Rocka Hudsona, bola až príliš predvídateľná, presne som čakal, že sa objavia v tej situácii, v ktorej sa vždy objavili. Takže jediným príjemným osviežením bol Tony Randall s jeho jemne cvoknutou postavou. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka celkem originální a Doris Day kulící svoje velká modrá očadla je roztomilá. Zato Rocka Hudsona jsem neměl nikdy za extra herce, natož sympaťáka. Hašteřivá dvojice je ale vtipná a dialogy, hlavně Tony Randall, jsou místy skutečně dobré. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Carol (Doris Day) si dala velmi záležet, aby byla pověřena reklamní kampan´í na leštící vosk. Přesto zakázku nedostane ona, ale její konkurent, Jerry Webster (Rock Hudson). Carol se pokouší mu to vrátit a špehuje ho... ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tady jsem se opět nechal zblbnout a to komentářem buriny a čekal film nabitý humorem od začátku až do konce. Chyběl tomu hlavně vydařený konec .. asi něco jako v podobně stavěném filmu s Doris Day Kouzlo norkové kožešiny ...a škoda, že v těch dobách nearchivovali nepovedené záběry. Rock Hudson v jednom ze svých rozhovorů pro TV, v dobách, kdy už byl vážně nemocen, prozradil, jak onu scénu, kterou točil s Doris spolu na pláži a měli se políbit, nebyli schopni natočit bez toho, aniž by se řehtali .. trvala jim snad více než jeden den .. :-) Ale určitě film patří k tomu lepšímu, co oba natočili .. ()

TomDolly 

všechny recenze uživatele

Doris Day je autentická. Je to žena, s ktorou by sa oženil každý muž. Bola by verná, bezprostredná, ušľachtilá a rozumná žena, ktorej nechýba ani sexappeal. Mohol by jej dôverovať v každej situácií. ()

Reklama

Reklama