Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za vraždou odborníka na biblické texty, pána Bachmanna, sa pravdepodobne skrýva tajomstvo, ktoré poodhalil - v Knihe kníh sa skrýva tajná správa, stará tisíce rokov. Biblický kód upozorňuje na zlovestnú hrozbu proti nič netušiacemu ľudstvu. Keďže bol kľúč pridlho stratený, mocnosti zla uviedli do pohybu svoje ničivé plány. Ak sa má zabrániť katastrofe, treba Kód nájsť. Na cestu hľadania a poznania sa vyberú Bachmannova dcéra Johanna a odborník na náboženské texty Simon. Podarí sa im kód rozlúštiť? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Eawy odpad!

všechny recenze uživatele

Nerozumiem ako som pri tomto mohla stráviť štyri hodiny. Neodporúčam pozerať Strata času. Herci boli strašní ešte aj dabingoví... ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám „toto téma“ rád a vím, že se i německým filmařům zadaří viz. Záhada vyvoleného tentokrát jsem vážně znechucen. Tady nejde jen o trapný a mnohokrát použitý motiv „temného spiknutí“, ale především o jeho naprosto idiotské a zbytečné propojování s biblickými texty. Opravdu zoufalý pokus svést se na vlně popularity filmů typu Šifra mistra Leonarda. Scénárista a režisér si zasluhují ukamenovat ... herci minimálně zbičovat. Laciné, trapné a opravdu zoufalé = ztráta času. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Dnes už neatraktívný príbeh o biblií, ktorých je na trhu viac než dosť. Herecké obsadenie mne úplne neznáme (väčšinou serialové obsadenie) a bohužial aj velmi nepresvedčivé podanie. Velmi dlhá stopáž tomu určite nepomohla. Príbeh mnohokrát prežuvaný a miestami deravý. ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele

Niekedy sa mi zdá, akoby Nemci ani nechceli natočiť niečo poriadne. A vždy s tým prídu akosi po záverečnej. V amerike točia historické filmy, natočíme vlastné, za mlákou točia filmy o hľadaní pokladov, kokso natočíme vlastné. Amíci si kopú do biblie, kopneme si tiež. Skôr to celé vyzerá, akoby to mali na háku a produkovali to len z povinnosti. A navyše všetko naťahujú. Tri hodiny? Naozaj? Der Bibelcode je kompilácia nudy, nefunkčných konšpiračných teórii a extrémne nezaujímavého a samozrejme neoriginálneho námetu. Pred pár rokmi som to bol schopný pozrieť celé, ale dnes len konštatujem, že Cosma je pekná baba (hviezdičku si zaslúži), ale to ma nedonúti pri tom zabiť čo i len o minútu naviac. ()

Severus007 

všechny recenze uživatele

Šifra mistra Leonarda + Andělé a démoni + Inferno + Harry Potter + ještě pár dalších filmů = 180 minut neuvěřitelné slátaniny a té nejméně uvěřitelné podívané za posledních... za hodně dlouho. ()

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

No první část ještě šla, ale ta druhá... to už bylo zlo. Německá Šifra Mistra Leonarda se fakt nepovedla a bohužel druhá část kde celý problém vyřešila věštkyně to byla ubohost. Už jsem se těšil na konec. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Bezbřehhé vykrádání (no spíše přímá kopie) Šifry Mistra Leonarda - navíc bez energie a dost nelogických a celkem najivních sekvencí. Taktéž "záporáci" nejsou zrovna přesvědčiví. Vše korunuje zbytečně natažená délka díla... Zbytečné "vaty" (jako-milostné scény, uměle natažené dialogy) navíc nudí. Nemá tudíž cenu hodnotit výše než jedinou hvězdou za Cosmu. ()

Reklama

Reklama