Reklama

Reklama

Príbeh sa odohráva na začiatku 20. storočia. Clinta Saundersa (Rock Hudson) už omrzelo robiť krupiéra v kasíne a rozhodne sa spolu so svojou milenkou Tacey Cromwell (Anne Baxter) a malým bratom Nuggetom začať nový život v mestečku v Colorade, ktoré je plné zlatých dolov. Clint sa tam uchytí ako pracovník banky a čoskoro padne do oka dcére majiteľa banky Judith Watrousovej (Julie Adams), ktorá sa ale nemieni o neho s nikým deliť a tak vymyslí plán, ako dostať Tacey z jeho života... (Dale)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemam rad Roka Hadsna, tu sa dal vynimocne zniest. Ovsem, odmietam byt z neho namako ako tu su poniektori 5 hviezdickovi uzivatelia a ne- nemam z neho ani natecene prirodzenie v trenkach 70 % ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem si definitivně uvědomil, proč David Lynch tak obdivuje/miluje technicolor, páč i když jsem to viděl v hodně dobré quallitě, tak br či 4 a více K, to tedy musí býti něco. Jinak, jde o ničím nevynikající dle dobových recenzencí (krom kostýmů a právě barvě) melodrama s jako vždy krásnou Anne Baxterovou, která ten film vzala už snad jen pro to, aby mohla míti každých 10min. nějaký ten korzet+krásné šaty (dokonce i ty, v nichž dělá hospodyňku, jsou pěkné) včetně apartních kloboučků. Sice bych to prodloužil o takových 15min., ale posl. půl hodiny, byla dosti dobrá a pokud vám tento typ filmů vyhovuje, nezklame vás. Předlohu sice neznám (ale prý se jednalo o slušný bestseller) ale předpokl., že se zde rozhodně krátilo. Pokud ta kniha nemá max. 200 str. Obě děti byly kupodivu docela v poho, což jest další plus. A to, jak dopadla ona pletichařící ženština Judith (též nevypadala zle, ale na Annu nemá, byť je černovláska) která Tacey Cromwellové sebrala jak obě děti (ne její vlastní, což dělá scénu s úředním řešením opatrovnictví jeden z vrcholů filmu) tak partnera (dnes by se napsalo přítele, čímž by film dostal vskutku dementní vyznění) mě dosti překvapilo. V rámci tohoto melodramatu, až šokovalo. Zdůrazňuji, v rámci. ()

Reklama

Reklama